Malmö stad · Publicerad 13 sept 2021

Arbetsuppgifter

Nu har du chansen att bli en del av gemenskapen på Hermodsdalsskolan i uppdraget som administrativ chef!

Som administrativ chef kommer du att driva, leda och samordna det administrativa arbetet på skolan och utgöra ett kvalificerat stöd åt skolans ledningsgrupp. I ditt uppdrag ansvarar du bland annat för fastighets- och lokalfrågor, administrativa system samt frågor som rör arbetsmiljö. Du kommer även att ha ett medarbetaransvar för cirka fem personer, vilket kan bli fler för rätt person.

Du blir en del av en stor ledningsgrupp med mycket energi som består av, förutom dig, rektor och fyra biträdande rektorer. Du kommer även att välkomnas av ett härligt gäng elever och medarbetare.

Ta chansen att bli en del av Hermodsdalsskolan och arbetet för varje elevs bästa skola!

Kvalifikationer

Vi söker dig med en akademisk examen och några års erfarenhet av kvalificerat administrativt arbete. Har du erfarenhet av ledande roll i arbetet och/eller genomgått någon ledarutbildning är det ett plus.

Det är ett krav att du har erfarenhet av relevanta system för området samt att du har arbetat i relevanta system. Har du tidigare erfarenhet av relevant uppdrag i offentlig verksamhet är det meriterande. Din svenska är mycket god i både tal och skrift.

För att trivas och passa i rollen tror vi att du är en person med hög energinivå som trivs på en arbetsplats med högt tempo och där eleverna är ständigt nära. Det är också viktigt att du är en naturlig ledare och en analytisk problemlösare. Då du ansvarar för våra administrativa processer är det också viktigt att du har lätt för struktur.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

Hermodsdalsskolan är en F-9-skola med 525 elever. Fritidsverksamheten har 145 elever och präglas av en god pedagogisk miljö som låter elevernas intresse och nyfikenhet stå i centrum. På Hermodsdalsskolan ser vi varje elev! Vi arbetar med nära relationer till såväl elever som vårdnadshavare och genom regelbundna resultatdialoger anpassar vi undervisningen till varje elev. Vi står för ett elevnära skolledarskap som bland annat blir synligt genom de verksamhetsrundor vi går varje vecka och i de elevintervjuer vi genomför med varje årskurs.

Här vill vi att alla elever ska lyckas och arbetar därför för en ökad behörighet till gymnasieskolan. Aktiviteter vi arbetar med är en främjande skolmiljö, bedömning samt en läsande skola. Hermodsdalsskolan skapar varje elevs bästa skola!

Grundskoleförvaltningen - stadens största förvaltning med 84 skolor, 6000 medarbetare och 34000 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans - varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare.
Omfattning: 100%
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Övrigt

Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
23 sept 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Chefsbefattningar
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga