Malmö stad · Publicerad 16 nov 2020

Arbetsuppgifter

Markskötsel, som är en del av kommunteknik och serviceförvaltningen, utför drift och underhåll av Malmö stads grönytor samt manuell och maskinell renhållning av gator och torg. Från och med april 2021 har kommunteknik och enheten markskötsel ett utökat uppdrag, vilket innebär att sköta grönytor och renhållning i hela Malmö. Därför söker vi nu flera arbetsledare till vår enhet markskötsel. Som arbetsledare leder och fördelar du arbetet på uppdrag av sektionschefen och du har ansvar för verksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö. Du följer upp och ansvarar för kvalitet och säkerhet i arbetet. I rollen ingår kontakt med kunder och underentreprenörer. Du rapporterar till sektionschefen som är en del av markskötsels ledningsgrupp.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning inom grönyteskötsel eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Högskoleutbildning eller andra kompletterande utbildningar inom relevant område, såsom exempelvis landskapsingenjör ser vi som meriterande.

För att vara aktuell för tjänsten ska du ha dokumenterad erfarenhet av en chefs- eller ledarroll inom branschen samt erfarenhet av administrativt arbete. Vi ser gärna att du dessutom har erfarenhet av storskalig grönyteskötsel.

För tjänsten krävs B-körkort för manuellt växlad bil samt goda kunskaper i svenska språket, såväl i tal som i skrift. Du behöver även ha goda datorkunskaper samt goda kunskaper i Office-paketet.

Som ledare motiverar och stödjer du dina medarbetare samt ger dem ansvar och möjlighet att utvecklas. Det är viktigt att du trivs i mötet med människor och känner dig trygg i ledarrollen som innebär att ta ansvar för projekt och personal samt att fatta tydliga beslut. Därför är det också viktigt att du har förmågan att kommunicera med både medarbetare och kunder. För dig är det en självklarhet att arbeta mot organisationens mål och därigenom uppnå kvalitet och kundtillfredsställelse. Vi ser att du dessutom är strukturerad och bra på att planera arbetet för att hålla tidplaner.

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka.

Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat.

Kommunteknik som är en avdelning på serviceförvaltningen arbetar för en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll, skötsel, beredskap och teknisk service inom gator, parker och fastigheter. Avdelningen har cirka 500 anställda och omsätter årligen runt 500 miljoner kronor.

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 6-7
Tillträde: Enligt överenskommelse

Obekväma arbetstider och beredskap kan förekomma.

Intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga