Malmö stad · Publicerad 23 feb 2021

Arbetsuppgifter

När nu en av våra biträdande rektorer går i pension söker vi hennes ersättare. Till Kulladalsskolan söker vi nu en biträdande rektor med ansvar för skolans fritidshem och årskurserna 2-3. Hos oss på Kulladalsskolan får du samarbeta med en mycket hög andel behöriga kollegor inom alla yrkeskategorier.

Som biträdande rektor är du underställd rektor och verkar inom ramen för den delegation du får. Du har lednings-, utvecklings-, uppföljnings- och samverkansansvar. Du blir en del av skolans ledningsgrupp som utöver dig utgörs av skolans rektor, administrativ chef och ytterligare en biträdande rektor.

Tillsammans med övriga chefer och ledare i Malmö stad ingår det i ditt uppdrag att verka för ett socialt hållbart Malmö där varje elev ges likvärdiga möjligheter att nå uppställda mål. Organisationen ska präglas av lärande, där erfarenheter och kunskaper sprids och utvecklas mellan medarbetare, ledare och verksamhet. Ditt ledarskap ska präglas av öppenhet och av en stark vilja att skapa goda relationer i organisationen och gentemot våra samarbetspartners. Du ska vara drivande i att skapa en kreativ och trygg arbetsmiljö för våra elever och medarbetare. Du är ambassadör och verkar för att Malmös samtliga grundskolor är attraktiva för elever, vårdnadshavare och personal.

Kvalifikationer

Vi söker dig som med stort engagemang vill arbeta för varje elevs bästa skola tillsammans med oss!

Du har en pedagogisk examen och erfarenhet från någon form av ledarroll i skolan. Har du tidigare arbetat som biträdande rektor är det meriterande, likaså om du genomfört någon form av ledarutbildning eller rektorsprogrammet. Vi ser det som meriterande i det fallet du har erfarenhet av pedagogiskt arbete i fritidshem och/eller i grundskolan årskurs F-6.

Som person trivs du i en kontext med mycket folk runtomkring dig. Du skapar och upprätthåller goda relationer och etablerar samtidigt framgångsrika samarbeten. Du har en optimistisk inställning och har lätt för att anpassa dig till de skiftande omständigheterna som kan förekomma i jobbet som biträdande rektor.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

Kulladalsskolan är en F-6-skola med ca 535 elever och på fritidshemmet går drygt 300 elever. På Kulladalsskolan arbetar du i ett nära samarbete med dina kollegor för att skapa en helhet för eleverna. Hos oss är det viktigt att se varje elevs behov och möjligheter, att varje elev känner delaktighet i en lärande gemenskap. På Kulladalsskolan får du en mycket hög andel behöriga kollegor inom alla yrkeskategorier. Skolan har ett skolbibliotek och digitalisering är viktigt på skolan, där varje elev har tillgång till en egen Chromebook. Vi arbetar för att ständigt förbättra undervisningen, i skolan och på fritidshemmet. Alla får och förväntas vara med och bidra till utveckling för att skapa varje elevs bästa skola. Vi lär och utvecklas tillsammans.

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också!

Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka.

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: augusti enligt överenskommelse

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
14 mars 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Chefsbefattningar
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga