Malmö stad · Publicerad 5 feb 2020

Arbetsuppgifter

Som förrådsarbetare på hjälpmedelscentrum kommer du arbeta främst på vårt lager. Arbetsuppgifterna består av godsmottagning, plockning, packning för utleverans, truckkörning, viss montering av hjälpmedel, orderhantering både via telefon och verksamhetssystem och övriga förekommande arbetsuppgifter på ett lager.

Du kommer ha kundkontakt via telefon och mejl varför du behöver kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

Vi arbetar mer och mer mot digitalisering av våra dagliga arbetsrutiner, vilket gör att intresse för användande av verksamhetssystem och mobila enheter är mycket viktigt.

Kvalifikationer

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Eftersom du har många kontaktytor både internt och externt och representerar Malmö stad är ett vänligt, professionellt och serviceinriktat bemötande ett krav.

För att trivas hos oss bör du gilla att arbeta i team och vara flexibel och delaktig i att lösa de problem och utmaningar som uppkommer under dagen. Samtidigt måste du även kunna arbeta självständigt och ha ett eget driv i att få arbetet gjort.

Vi har många olika hjälpmedel och det finns mycket att lära, både om hjälpmedel och interna processer och system. För att kunna göra ett bra jobb och utvecklas i din yrkesroll bör du ha lätt för att lära och ha en naturlig nyfikenhet.

Fler egenskaper av vikt är noggrannhet, ansvarskännande och att vara resultatinriktad.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av våra produkter, men det är inget krav.
Du ska ha avslutad gymnasieutbildning, vana vid att arbeta i verksamhetssystem och körkort B.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete där du får möjlighet att bidra med din kompetens. Vi månar om vår personal med kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, möjlighet till semesterdagsväxling och önskad tjänstgöringsgrad. Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Malmö stad ansvarar, i egen regi, för hjälpmedelsförsörjningen avseende kommunala tekniska hjälpmedel till alla Malmöbor över 20 år. Navet i hjälpmedelsförsörjningen är hjälpmedelscentrum, där huvudlager, serviceverkstad, rekonditioneringsavdelning, utprovningslokaler med mera finns.
Hjälpmedelscentrum finns på Valdemarsro och här arbetar 40 medarbetare.

Information om tjänsten

Anställningsform:Tills vidare
Omfattning: 100%
Antal tjänster: 1
Tillträde: Snarast möjligt

Övrigt

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal. Dina ansökningshandlingar är allmäna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor som specifika jobb besvaras av kontaktpersonen som anges i annonsen.

Om du sökt tjänster i Malmö stad tidigare så kanske du märker att du till denna tjänst söker på ett nytt sätt. Vi byter rekryteringsystem för att det ska vara enklare för dig att söka våra tjänster. Om du vill återanvända en ansökan du gjort för en tidigare tjänst hos oss kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidgare CV och personliga brev.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
20 feb 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga