Malmö stad · Publicerad 9 sept 2021

Arbetsuppgifter

Som fritidsledare bidrar du till det pedagogiska arbetet på skolan med syfte att stimulera och utmana elevernas utveckling och lärande. Du arbetar utifrån elevernas behov och förutsättningar och utformar aktiviteter inom verksamhetens mål. Du bidrar till att erbjuda eleverna en meningsfull fritid och främjar allsidiga kontakter, social gemenskap samt stärker grupprelationer. Du arbetar aktivt för verksamhetens värdegrund och likabehandling. Du har ett nära samarbete med andra professioner på högstadiet i syfte att stärka elevernas trygghet och studiero.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av att arbeta på högstadiet. Du har fritidsledarutbildning på folkhögskolenivå eller annan utbildning med pedagogisk inriktning som arbetsgivaren bedömer relevant. Du har erfarenhet av att arbeta i socioekonomiskt utsatta områden. Du bedriver verksamhet under loven som gör att eleverna får en meningsfull fritid. Du har lätt för att skapa goda relationer och samarbetar med både elever och andra vuxna.

Om arbetsplatsen

Grundskoleförvaltningen - stadens största förvaltning med 84 skolor, 6000 medarbetare och 34000 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans - varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling.
Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här. Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare.
Omfattning: Heltid.
Antal tjänster: 1.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Idag
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Fritidspedagog
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga