Malmö stad · Publicerad 30 mars 2021

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som är lärare för årskurs 3-6 med behörighet i textilslöjd till Sundsbroskolan!

I ditt uppdrag ingår planering av undervisning, genomförande av undervisning och bedömning av elevers förvärvade kunskaper. Du utvärderar och utvecklar det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget. Du ingår i skolans arbetslag för årskurs 4-6. Tillsammans med skolans lärare i trä- och metallslöjd bedömmer du elevens prestationer. Genom återkoppling från dig utvecklas eleven och får möjlighet att utmana sin kreativitet.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad grundskollärare med behörighet för undervisning mot årskurs 3-6 i textilslöjd. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med undervisning och bedömning i textilslöjd. Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och tillämpar dem i det dagliga arbetet. Vidare så är du kreativ och kan anpassa dina pedagogiska metoder och tekniker utifrån den individuella elevens behov eller elevgrupps behov. Vi ser gärna att du har erfarenhet av lågaffektivt bemötande.

Din elevsyn är positiv och du skapar goda relationer med elever, kollegor och föräldrar. Vi ser också att du har en god didaktisk och pedagogisk förmåga. Du kan leda och organisera arbetet för att skapa studiero och en god lärandemiljö. Du har en god vana av och kännedom om att arbeta med digitala verktyg och gärna erfarenhet av att planera, dokumentera och bedöma i Infomentor. Självklart har du ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med våra elever, deras vårdnadshavare och alla dina kollegor på skolan.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

Sundsbroskolan ligger mitt i Bunkeflostrand och skolans lokaler är nyrenoverade och fräscha. Tillsammans med legitimerade lärare arbetar du med skolans åtagandemål: undervisningens kvalité och digitalisering. Alla elever från och med årskurs 2 tränas i att använda sig av chromebook i vardagen. Uppsatta IKT-mål finns för personal och elever. Flertalet pedagoger är Google-certifierade. Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också!

Grundskoleförvaltningen - stadens största förvaltning med 80 skolor, 6200 medarbetare och 33 900 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans- varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: 100 %
Antal tjänster:1
Tillträde: 2021-08-10

Övrigt

Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på https://polisen.se/tjanster-tillstand/blanketter/. Blanketten finns i kategorin Belastningsregistret och heter Skola, förskola eller barnomsorg - Belastningsregistret.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta nedan nämnda kontaktpersoner.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
29 apr 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Fritidspedagog
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga