Malmö stad · Publicerad 15 maj 2020

Arbetsuppgifter

Som medarbetare på Enhet Malmö arbetar du främst med drift och skötsel av kommunens idrottsanläggningar. Det är ditt ansvar att se till så att våra lokaler och grönytor är i utmärkt skick för att Malmöborna ska uppleva hög kvalitet på våra anläggningar samt att föreningarna ska ha bästa möjliga förutsättningar för att bedriva sin verksamhet och utöva sin idrott.

Arbetet är omväxlande och du förväntas kunna arbeta såväl självständigt som i grupp. Exempel på arbetsuppgifter är lokalvård, grönyteskötsel samt öppning och stängning av anläggningar. Körning av större maskiner samt administrativt arbete kan förekomma. En central del av arbetet är att skapa och bibehålla en god kontakt med en hög grad av service åt föreningarna och allmänheten som nyttjar våra anläggningar. Periodvis har arbetet ett högt tempo och kan stundtals vara tungt och fysiskt krävande.

Tjänsten innefattar kvälls- och helgtjänstgöring.

Kvalifikationer

Grundläggande krav är att du har gymnasieexamen eller annan utbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Körkort B är ett krav för tjänsten. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av kundkontakt samt har arbetat med grönyteskötsel så som idrottsplats eller golfbana. Har du arbetat med skötsel av ishall, tennisbanor, med städning eller föreningsliv är även detta ett plus. Har du någon relevant utbildning inom dessa områden är detta meriterande. I övrigt ingår det utbildning i hantering av olika maskiner och arbetsverktyg i tjänsten.

För att lyckas i rollen är du som person ansvarskännande, engagerad och säkerhetsmedveten. Du är välorganiserad, ser vad som behöver göras och har öga för detaljer. Vidare bidrar du till ett gott samarbete i gruppen. Det är en självklarhet att du är positiv, lojal och flexibel. Eftersom du kommer arbeta i en verksamhet där det är viktigt med ett gott bemötande så trivs du med att möta besökare i olika sammanhang där information, hänvisning och övrig service ingår i dina arbetsuppgifter. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i det svenska språket, både muntligt och skriftligt, samt god datorvana och goda IT-kunskaper.

Vi värdesätter en positiv och engagerad inställning och vill gärna att du med ett stort intresse för ovanstående arbetsuppgifter och föreningsliv söker tjänsten.

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Fritidsförvaltningen - en aktiv förvaltning
Tycker du att det är viktigt med en meningsfull fritid? Vill du jobba med något som gör skillnad? I så fall - välkommen att söka jobb hos oss på Fritidsförvaltningen. Vår verksamhet omfattar stadens fritidsgårdar, drift av idrotts- och fritidsanläggningar, genomförande av små och stora evenemang och inte minst stöd och service till stadens föreningsliv. På fritidsförvaltningen jobbar vi alla tillsammans för att göra skillnad för malmöborna och vår yttersta ambition är att alla Malmöbor ska ha möjlighet till en meningsfull fritid.

Arbetsplatsen - Enhet Malmö
Enhet Malmö tillhör fritidsförvaltningens driftavdelning och omfattar fem sektioner med totalt cirka 80 medarbetare och fem sektionschefer. Enhet Malmö arbetar med att möta Malmöborna på samma sätt och med samma service över hela staden. Vi samarbetar med olika aktörer såsom föreningslivet, evenemangsavdelningen och bokningsfunktionen med målet att leverera service av hög kvalitet till alla som använder eller besöker fritidsförvaltningens anläggningar.

Till Enhet Malmö, med placering på västra driftsektionen, söker vi nu två nya medarbetare. Inom driftsektionen ingår ett flertal större anläggningar för träning, matcher och publika evenemang så som Limhamns idrottsplats, Limhamnsfältets idrottsplats, Mellanhedens IP, och Krokbäcks idrottsplats. På flera av anläggningarna bedrivs även skolverksamhet.

Eftersom vi arbetar för en jämnare könsfördelning inom våra verksamheter ser vi gärna kvinnliga sökande. I övrigt beaktas personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ingen erfarenhet krävs.

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2020-08-01 eller enligt överenskommelse

Övrigt

Om du har sökt tjänster i Malmö stad tidigare så kanske du märker att du till denna tjänst söker på ett nytt sätt, via ett nytt rekryteringssystem. Vi byter rekryteringssystem för att de ska var enklare för dig att söka våra tjänster. Om du har sökt i vårt tidigare system Visma Recruit, och vill återanvända din ansökan i denna rekrytering kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidigare CV och personliga brev.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
7 juni 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga