Malmö stad · Publicerad 12 okt 2021

Arbetsuppgifter

Vi söker en driven lärare till Grundskoleförvaltningens kommungemensamma undervisningsgrupper!

Som lärare i de kommungemensamma SU grupperna planerar och genomför du en varierad och tillgänglig undervisning för våra elever. Eleverna i de kommungemensamma SU grupperna är från alla delar i Malmö. Eleverna är i behov av omfattande särskilt stöd både i sin sociala och kunskapsmässiga utveckling. Du har därför ett nära samarbete med dina kollegor och tillsammans fokuserar ni på att ge eleverna bästa möjliga förutsättningar. Du skapar ett tryggt och tillitsfullt klimat genom att ge dem det lilla extra i varje situation och dagligen finnas tillhands för dem.

Hos oss erbjuds du ett jobb där du gör skillnad. Du får förmånen att fokusera på ett färre antal elever på djupet. Du får även möjligheten att använda din fulla potential men även vidareutveckla dig genom våra interna utbildningar.

Hos oss går elever från åk 1-6. Du kommer vara mentor för några elever. Som mentor har du en mer detaljerad inblick i elevens utveckling, såväl socialt som kunskapsmässigt, du har därför nära kontakt med elevens vårdnadshavare, ordinarie skolor, BUP, socialtjänst mm.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet för undervisning mot åk 1-6 alternativt 4-6. Du har bred ämnesbehörighet, dock är du behörig i minst några utav dessa ämnen: Sv, SvA, Ma, NO eller engelska. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare och med elever med NPF, har du tidigare arbetat i SU-grupp är det meriterande. Du har en god insikt i och kunskap om skolans styrdokument och kan på ett effektivt sätt använda dem i ditt dagliga arbete. Du har en god didaktiskt och pedagogisk förmåga samt skapar en god lärandemiljö åt våra elever under hela deras skoldag. Din undervisning bygger på ett språkutvecklande arbetssätt och utifrån evidensbaserad forskning kan du utveckla ditt arbete samtidigt som du med god kännedom och vana arbetar effektivt med relevanta digitala verktyg.

Som person är du närvarande, självgående samt har förmåga att ta egna initiativ samtidigt som du är en lagspelare då du har många olika samarbetsytor. Du har ett lågaffektivt förhållningssätt och är en god relationsbyggare. Vidare är du prestigelös, flexibel och har nära till skratt!

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

De centrala SU-grupperna vänder sig till elever, som under en tid, behöver en annan undervisningssituation än vad den ordinarie grundskolan kan erbjuda. Kännetecknande för våra centrala SU-grupper är att lärandet utgår från elevens styrkor och behov, att eleven går i en liten grupp, att personaltätheten är hög och att det bedrivs ett nära samarbete med vårdnadshavare och hemskolor samt att eleverna är representerade från hela Malmö.

Grundskoleförvaltningen - stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans - varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
26 okt 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Fritidspedagog
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga