Malmö stad · Publicerad 6 sept 2021

Arbetsuppgifter

I ditt uppdrag ingår att ansvara för och genomföra de uppgifter som den ordinarie läraren planerat. Vid längre frånvaro kan planering av undervisning, genomförande av undervisning och bedömning av elevers kunskaper förekomma. Du samarbetar med personalen i åk 4-6 samt med övrig skolpersonal och du ingår i ett arbetslag.

Kvalifikationer

Vi söker dig med avslutad eller pågående högskole-/universitetsutbildning. Är du legitimerad lärare ser vi det som meriterande. Du ska ha tidigare erfarenhet av att arbeta med barn och unga. Du har en god insikt i och kunskap om skolans styrdokument och kan på ett effektivt sätt använda dem i ditt dagliga arbete. Vidare har du en god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan därför leda och organisera ditt arbete för att skapa studiero och en god lärandemiljö åt våra elever under hela deras skoldag. Utifrån evidensbaserad forskning kan du utveckla ditt arbete och med en god kännedom och vana arbetar du effektivt med relevanta digitala verktyg. Självklart har du ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med våra elever, deras vårdnadshavare och alla dina kollegor på skolan.

Vi söker dig som har lätt att samarbeta eftersom vi arbetar tätt i åk 4-6. Att utvecklas i ett kollegialt lärande genomsyrar skolans alla verksamheter. Att ha en positiv syn, skinn på näsan och ett trevligt och lågaffektivt bemötande som kan smitta av sig till alla runt omkring är värdefullt. Det är en förutsättning att du har erfarenhet av skolans värld och ett stort plus om du skulle ha en påbörjar lärarutbildning, eller till och med vara behörig. Du behöver ha en god digital kompetens.

Om arbetsplatsen

Vi är en skola från F-9 med ca 650 elever. Inkluderat i verksamheten finns Team Munkhättan för elever med funktionsvariation. På skolan finns även särskola för elever 1-6. Skolan är relativt nyrenoverad och runt skolan finns fyra fina skolgårdar med stora möjligheter till rörelse och undervisning.

Grundskoleförvaltningen - stadens största förvaltning med 84 skolor, 6000 medarbetare och 34000 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans - varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform: Visstidsanställning (ca 9 månader).
Omfattning: Heltid.
Antal tjänster: 1.
Tillträde: Snarast möjligt eller enligt överenskommelse.

Övrigt

Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på https://polisen.se/tjanster-tillstand/blanketter/. Blanketten finns i kategorin Belastningsregistret och heter Skola, förskola eller barnomsorg - Belastningsregistret.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta nedan nämnda kontaktpersoner.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Idag
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Fritidspedagog
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga