Malmö stad · Publicerad 20 apr 2021

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra 5 200 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård, rehabilitering och dess biståndshandläggning. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor.

Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningens ekonomiavdelning består av tre enheter:
  • Enheten för verksamhetsekonomer
  • Redovisningsenheten
  • Enheten för lokal- och säkerhetssamordning
Just nu söker vi en Lokalsamordnare till enheten för lokal- och säkerhetssamordning.

Enhetens uppdrag är bland annat att skapa funktionsdugliga och säkra lokaler till förvaltningens verksamheter nu och framåt i tiden. I enheten för lokal- och säkerhetssamordning finns det totalt fyra lokalsamordnare med ansvar för sina arbetsområden. Inom enheten finns även en säkerhetssamordnare och sektionens fastighetsservice där förvaltningens vaktmästare ingår. Enheten arbetar mot hela förvaltningen i ett nära samarbete för bästa resultat. Arbetet utgår från vårt kontor i centrala Malmö, där vi tillsammans arbetar för ett positivt arbetsklimat och en god arbetsmiljö. Vi har flexibel arbetstid och friskvårdsbidrag.

Arbetsuppgifter

Som lokalsamordnare i Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen arbetar du för att skapa funktionsdugliga och säkra lokaler till förvaltningens verksamheter. Du utgör ett kvalificerat stöd till chefer i lokalfrågor och är förvaltningens representant i kontakt med fastighetsägare/förvaltare, myndigheter, entreprenörer och andra aktörer i ärenden som rör arbetsområdet.

I din roll som lokalsamordnare har du ett verksamhetsansvar, vilket innebär att du är ansvarig för frågor som rör lokaler gentemot en eller flera av förvaltningens avdelningar. Du genomför direktupphandlingar och upphandlingar enligt LOU. I rollen som lokalsamordnare arbetar du även med framtagandet och samanställningen av förvaltningens lokalbehovsplan. Detta gör du i samråd med förvaltningens avdelningar och övriga lokalsamordnare.

Det förväntas att du har ett sinne för god service, är lyhörd samt ingår i de nätverk som finns och är relevanta för tjänsten. Du skapar gärna nya nätverk som är viktiga för arbetet och har goda relationer med olika aktörer i ditt arbete. För att lyckas med detta behöver du ha ett professionellt förhållningsätt, vara prestigelös och trivas med samarbeten i olika former. Du behöver inneha förmågan att kunna hantera många arbetsuppgifter på samma gång, samtidigt som du ser till helheten och lyckas slutföra uppdragen. Vi söker dig som är självgående, omvärldsorienterad kan strukturera och prioritera dina arbetsuppgifter samt har en god problemlösande analysförmåga.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning mot fastigheter och förvaltning eller likvärdig KY-utbildning. Du har kunskap om utformning av lokaler, byggregler och vilka myndighetskrav som ställs på lokaler. Har du erfarenhet av att arbeta i en politisk styrd organisation samt kunskap om Offentlighets- och sekretesslagen (OSL) är det meriterande.

I den här rekryteringen kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi förutsätter att du har en god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Körkort krävs.

Information om tjänsten

Anställningsform: Vikariat om 11 månader
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Idag
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Fastighet
Underkategori
Lokalvård
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga