Malmö stad · Publicerad 1 okt 2021

Arbetsuppgifter

Som psykolog i ett av våra specialpedagog-och psykologteam kommer du att arbeta med konsultation, handledning, fortbildning och föreläsning samt krishantering vid händelser som uppkommer på förvaltningens förskolor.

Som psykolog blir ditt uppdrag att bidra med det psykologiska perspektivet utifrån ett tydligt barnperspektiv med barnets bästa i fokus. Uppdragen genomförs på alla organisatoriska nivåer utifrån psykologiska teorier och med aktuell forskning och beprövad erfarenhet som grund. Arbetet sker i nära samverkan med och på uppdrag av utbildningschefer och rektorer. Viktiga samarbetspartner är förskoleområdenas ledningsgrupper och övriga stödfunktioner. En viktig uppgift är att vidareutveckla verksamheten i områdets förskolor och öppna förskolor utifrån de behov som finns och som uppstår.

Regelbunden handledning erbjuds samt regelbundna lärgruppsmöten för alla psykologer anställda i förskoleförvalningens olika utbildningsområden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog, gärna med erfarenhet av förskoleverksamhet. En vana av att planera och genomföra utbildningar är meriterande liksom kunskap och erfarenhet av handledning samt erfarenhet av att arbeta i team.

Tjänsten kräver att du har förmåga att självständigt strukturera och planera ditt eget arbete. Vidare söker vi dig som vill arbeta i tvärvetenskapliga team och som har ett intresse av att utveckla psykologfunktionen i förskoleverksamheten samt vara delaktig i det interna arbetet. Som person har du god kommunikativ förmåga, integritet samt är trygg i din yrkesroll. Du är även lyhörd och intresserad av verksamhetens behov.

Om arbetsplatsen

Förskoleförvaltningen är en av Malmös största förvaltningar. Vi har 4700 medarbetare som varje dag möter 16 000 barn och deras vårdnadshavare på någon av våra 200 förskolor. Som medarbetare hos oss blir du del av en organisation där många spännande initiativ och idéer tar fart. När det gäller förskola vänds många blickar mot förskoleförvaltningen i Malmö stad. Det gillar vi.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här. Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på Skola eller förskola Polismyndigheten (polisen.se)

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta nämnda kontaktpersoner.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
24 okt 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Fritidspedagog
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga