Malmö stad · Publicerad 10 sept 2021

Arbetsuppgifter

Nu söker Hermodsdalsskolan ytterligare en skoladministratör som vill arbeta med oss!

Du kommer i ditt uppdrag ha en central och viktig roll där du fungerar som vårt ansikte utåt och kommer dagligen få ta emot besök, hjälpa och vägleda elever, pedagoger, föräldrar, myndighetspersoner med flera.

Arbetsuppgifter kopplade till korttidsbemanning, bl.a. bokning av vikarier och administration kring detta är en stor del av uppdraget. Du ansvarar för vår posthantering, diarieföring, registrering, arkivering m.m. Du kommer också arbeta med att hantera inköp och beställningar via vårt ekonomisystem Ekot. Om du har tid över under dagen ser vi gärna att du hjälper till med rastvakter och/eller arbetar i vårt elevcafé.

Kvalifikationer

Du som söker har minst gymnasieutbildning eller annan som bedöms motsvarande. Vi ser gärna att du har utbildning inom det administrativa området, gärna kopplat till ekonomi, service, IT eller pedagogik. Högskoleutbildning är meriterande.

Du har god IT-vana och har lätt för att tillägna dig olika system. Vi ser gärna att du har vana av att arbeta i Platina, Skola 24 och Ekot. Vidare har du god svenska i både tal och skrift. Skolan är en föränderlig verksamhet där den ena dagen inte är den andra lik och du behöver därför vara driven, flexibel och kunna anpassa dig utifrån situation samt strukturer och prioritera bland dina arbetsuppgifter.

Som person är du handlingskraftig, ser till att få saker gjort och lämnar inte något åt slumpen, samt uppskattar ett högt arbetstempo med många bollar i luften. Du är stödjande och uppmuntrande gentemot såväl kollegor och ledning som elever och vårdnadshavare, följer de regler och riktlinjer som finns och trivs med att vara skolans ansikte utåt. Då vikarierna behöver vara på plats innan skoldagens början ser vi gärna att du kan börja din arbetsdag tidigt.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

Hermodsdalsskolans elever är värda en undervisning som grundar sig i metoder som gynnar upptäckarlusten, kreativiteten och förmågan till att ta ansvar, men som också utvecklar elevens sociala färdigheter och viljan att vara en riktigt bra kompis. Hermodsdalsskolan är en F-9-skola med cirka 525 elever. Skolan arbetar för goda relationer mellan vuxna, elever och vårdnadshavare. Lektionerna har en tydlig struktur där alla lärare arbetar efter samma modell. Fritidsverksamheten har 145 elever och den står för god pedagogisk miljö och utgår från elevernas intresse och nyfikenhet.

Hermodsdalsskolans ledningsgrupp tror på ett elevnära ledarskap. Detta syns bland annat genom de verksamhetsrundor och elevintervjuer som genomförs regelbundet. Vi som arbetar på Hermodsdalsskolan har alltid elevens bästa i fokus, arbetar nära eleverna och har ett serviceinriktat förhållningssätt.

Grundskoleförvaltningen - stadens största förvaltning med 84 skolor, 6000 medarbetare och 34000 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans - varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka.

Information om tjänsten

Anställningsform: Vikariat
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Snarast och t.o.m. 2022-06-30

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
27 sept 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga