Malmö stad · Publicerad 17 feb 2021

Arbetsuppgifter

Som underhållsplanerare på stadsfastigheter ansvarar du för att ta fram underhållsplaner på förvaltningens byggnader. Det ligger också i befattningen att stötta fastighetsförvaltarna i deras underhållsplanering och att arbeta med fastighetssystemet.

Stadsfastigheter ser förnärvarande över sina fastighetssystem och där kommer du vara delaktig i processen.

Som underhållsplanerare kommer du
  • att stödja och medverka i förvaltningens arbete med underhållsplanering.
  • att medverka i budgetarbetet för planerat underhåll.
  • att driva arbetet med upprättande av nya underhållsplaner.
  • att medverka och vara en del av arbetet med underhållsplanering, felanmälan och myndighetsbesiktningar genom att arbeta i fastighetssystemet och stötta fastighetsförvaltarna inom dessa områden.
  • att var med och utveckla rutiner och processer.
Kvalifikationer

Vi ser att du har en adekvat högskoleutbildning med inriktning mot bygg/fastighet eller annan utbildning jämte erfarenhet som kan prövas likvärdigt.

Meriterande är om du har arbetat inom fastighetsbranschen med underhållsplanering eller byggtekniskt arbete, arbetat med fastighetssystem som exempelvis Incit Xpand och erfarenhet inom arbete i offentlig verksamhet och processarbete.

Vi ser att du har goda kunskaper i svenska i tal och i skrift.

Vi ser gärna att du har goda dator- och systemkunskaper.

Vi ser också gärna att du har god administrativ förmåga.

Arbetet innebär att du kommer åka ut till olika fastigheter därför ser vi det som meriterande om du innehar B-körkort.

Som person har du lätt för att skapa goda relationer och nätverk, du är strukturerad i ditt arbetssätt och trivs med att arbeta mot uppsatta mål.

Om arbetsplatsen

Stadsfastigheter är en avdelning inom Serviceförvaltningen i Malmö stad. I dagsläget förvaltar vi cirka 1,8 miljoner kvadratmeter byggnad och 4,9 miljoner kvadratmeter markyta. Vårt ansvar omfattar byggnation och förvaltning av stadens fastigheter för skola, barn-, äldre- och socialomsorg, kultur och fritid samt den operativa samordningen av Malmö stads lokalförsörjning genom vår enhet Lokalprocessenheten. Stadsfastigheter ansvarar också för Malmö stads omställning till förnybar energianvändning genom förvärv, byggproduktion och förvaltning av anläggningar för produktion av förnybar energi.

Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara i Malmö stads växel. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får god, varierad och näringsriktig mat.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform:Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 2
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Provanställning kan tillämpas
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
10 mars 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga