Malmö stad · Publicerad 14 sept 2020

Nu söker vi en undersköterska till växelvården i Malmö stad. Växelvård innebär att avlasta anhöriga genom att brukarna vistas på växelvården 1 eller 2 veckor och är 3 eller 4 veckor i hemmet. I Malmö Stad är all växelvård samlad på Mathildenborg, detta för att öka kvaliteten och höja kompetensen till brukare och anhöriga. Vi har 19 rum där det roterar cirka 60 brukare. Verksamheten ligger i ett villaområde i Limhamn med närhet till bussar och affärer.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska i växelvården behöver du vara mycket flexibel då det växlar flera brukare varje dag. Du ska hjälpa och stödja brukaren utifrån ett rehabiliterande arbetssätt med omvårdnadsinsatser utifrån brukarens behov och önskemål. I arbetet ingår personlig omvårdnad, matlagning, städning, tvätt, social samvaro samt medicinska insatser som utförs på delegation av legitimerad personal. Du kommer att vara kontaktperson till 4 - 6 brukare och skriva genomförandeplaner till dessa.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet inom äldreomsorgen och som med respekt, engagemang och kreativitet vill arbeta med växelvård. Det är meriterande om du har utbildning inom demensvård.

Du ska kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och ha god erfarenhet av att dokumentera samt upprätta genomförandeplaner i Lifecare.

Vidare söker vi dig som med glädje och engagemang vill arbeta med personcentrerad omvårdnad och hjälpa brukarna till en meningsfull tillvaro. Du deltar aktivt i omvårdnadsarbetet, har ett professionellt förhållningssätt till brukare, anhöriga och kollegor, är lösningsfokuserad och tar ansvar i den dagliga planeringen. När förutsättningarna förändras har du förmågan att snabbt ställa om. Ett gott samarbete är en förutsättning i arbetet och som person är du lugn och trygg i din yrkesroll.

Om arbetsplatsen

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra ca 5 500 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering och dess biståndshandläggning. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Var med och bygg morgondagens vård och omsorg - Malmö behöver dig! Följ vår spännande utveckling på https://sv-se.facebook.com/halsavardochomsorg/

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2020-10-19

Vi kommer att göra löpande urval under ansökningstiden så välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga