Malmö stad · Publicerad 31 aug 2020

Tycker du om ordning och reda?

Älskar du administrativa arbetsuppgifter?

Vill du vara en nyckelperson i vår verksamhet?

Just nu söker vi en assistent som med god service kan stötta verksamhetens chefer och medarbetare.

Arbetsuppgifter

Enheten för Hemsjukvård är en del av Hälsa-, Vård- och Omsorgsförvaltningen och avdelningen för ordinärt boende som arbetar med att ge vård och omsorg till de Malmöbor som behöver hjälp i den egna bostaden.

Arbetet som assistent går främst ut på att kontera fakturor och avlasta cheferna administrativt med exempelvis beställning av SITHS-kort, uppdatera olika listor och att administrera enhetens praktikplatser för sjuksköterske studenter. Du är även chefernas stöd i Hrutan där du ger service och stöd som exempelvis att koppla scheman, lägga upp nya anställningar och skicka rättelser.

En annan del av ditt arbete är att förbereda inför möten och konferenser, genom att boka lokaler och beställa fika. Du ansvarar även för att skriva minnesanteckningar under möten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av administrativt arbete och som gärna också har erfarenhet inom Malmö Stads vård och omsorgsarbete. Du ska minst ha gymnasiekompetens som gärna kompletterats med utbildning i administrativa system så som Office 365. Det är en fördel om di har dokumenterad erfarenhet av administrativt arbete inom vården liksom vana av Personec P, Ekot, Praktikplats.se, Komkat och Inera admin.

Vi söker dig som är lyhörd, driven och serviceinriktad. Du bör tycka om att arbeta självständigt men också se dig själv som en självklar del i teamet. Tjänsten passar dig som är stresstålig, har god samarbetsförmåga samt god kommunikationsförmåga.

I och med att tjänsten innebär mycket kommunikation, både i tal och skrift, krävs det goda kunskaper i svenska språket. God datavana är nödvändigt för tjänsten.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform: Tidbegränsad anställning till och med 2022-04-01
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga