Medexa · Publicerad 22 sept 2021

Om tjänsten

Tjänsten som kvalitetsansvarig innebär att du kommer ha ett helhetsansvar över företagets kvalitetsledningssystem. I samband med detta kommer du även att hantera certifieringar av produkter och system. Du kommer ha ett nära samarbete med företagets olika avdelningar och funktioner för att på ett framgångsrikt sätt driva kvalitetsarbetet framåt. Mer konkret innebär tjänsten:
  • Riskanalyser och riskbedömningar
  • Interna och externa revisioner
  • Förvalta och utveckla interna processer och säkerställa att dessa möter såväl interna som externa krav
  • Ansvar över Post Market Surveillance
Om dig

För att vara aktuell för tjänsten krävs en vilja att arbeta operativt inom alla delar inom kvalitetsledningssystem. Du har erfarenhet av medicintekniska produkter alternativt erfarenhet inom pharma, med god förståelse för de regulatoriska delarna. Utöver detta krävs:
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område
  • Erfarenhet av kvalitetsledningssystem och riskanalyser/riskbedömningar
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i officepaketet
  • Kunskaper inom mjukvaruprodukter är meriterande
Då du är har ett helhetsansvar över Medexas kvalitetsledningssystem är det av stor vikt att du har förmågan att ta ett stort ansvar och ägandeskap över ditt arbete. Du är kommunikativ, trygg i dig själv och din kompetens och har därmed inga problem att driva frågor inom organisationen i enlighet med de interna och externa krav som finns fastställda. Ditt arbetssätt genomsyras av struktur och noggrannhet med en hög grad av engagemang.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstider: kontorstider, flextid

Plats: Malmö, Limhamn

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Kvalitesansvarig, Quality Control, Quality Assourance, ISO, Kvalitetsledningssystem, kvalitet, läkemedel, medical, industri, Malmö, Lund, Trelleborg, rekrytering, tillsvidare
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Medexa är det personliga, snabbfotade företaget med fokus på centralövervakning och produkter inom kvinno- och förlossningsvård. Med deras egen CE-märkta mjukvaruprodukt Milou bidrar de till en trygg och säker vård. Medexa är verksamma inom Norden och Tyskland med huvudkontoret placerat i Malmö. Sedan 2013 ingår Medexa i den börsnoterade internationella industrikoncernen Indutrade.

För mer information om Medexa besök: https://www.medexa.se/en/home/
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga