Mediplast · Publicerad 22 okt 2021

Är du engagerad, driven och handlingskraftig samt har en stor passion att utveckla en företagskultur som bidrar till tillväxt? Vill du vara med och utveckla kollegor och team samt ta fram en HR strategi i enlighet med bolagets långsiktiga strategiska mål?

Vi söker en People & Culture Business Partner till vårt huvudkontor i Malmö. Hos oss kommer du att arbeta både praktiskt och strategiskt med HR frågor. Du tycker om ett högt tempo och att arbeta med att utveckla vår företagskultur och vårt employer branding.

Vad skall du göra?
 • Planera, utveckla och implementera strategier avseende HR, i enlighet med bolagets framtida strategiska plan.
 • Agera som ett stöd till chefer i HR relaterade frågor.
 • Utveckla och underhålla vår HR processer med medarbetarsamtal, medarbetarundersökningar, lönerevision, personaladministration, policys etc.
 • Övervaka, vidareutveckla och kommunicera KPI'er relaterade till HR.
 • Arbeta nära ledningsgruppen i frågor rörande HR, kommunikation och företagskultur.
 • Tillsammans med ledningsgruppen säkerställa medarbetarnas engagemang.
 • Rekrytering och successionsplanering.
Vem är du?
Examen inom Personalvetarprogrammet alternativt liknande akademisk utbildning eller motsvarande dokumenterad erfarenhet.
Några års erfarenhet av både strategiskt och operativt HR arbete.
 • Kunskap och erfarenhet inom arbetsrätt, organisationsplanering, organisationsutveckling samt medarbetarutveckling.
 • Du är affärsmässig och förstår hur HR påverkar bolagets konkurrenskraft.
 • Du är duktig på att uppmuntra och motivera människor.
 • Vidare är du proaktiv och har ett positivt tankesätt.
 • Du har förmåga att relatera till kollegor inom alla nivåer och roller.
 • Du är utåtriktad och en god kommunikatör.
 • Flytande i både svenska och engelska är ett krav.
Varmt välkommen till oss på Mediplast AB!

Ansökan
Ansök genom att klicka på "sök tjänst" och ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan, men sista ansökningsdag är den 30 november. Frågor om tjänsten besvaras av HR-manager Victoria Lewerntz, victoria.lewerentz@mediplast.com.

Om Mediplast
Att arbeta med människors hälsa är ett viktigt uppdrag. Vi på Mediplast möter dagligen dedikerade människor inom sjukvården som gör sitt yttersta för att leverera bättre och säkrare vård. Ett arbete som allt oftare ska ske till fler patienter, på kortare tid och med knappare resurser.

Vi tror nämligen på nära relationer. Genom att dagligen befinna oss ute i olika vårdmiljöer ser vi sjukvårdens behov och kan ta till oss önskemål. Och genom att ha en hög, samlad kompetens och år av erfarenhet kan vi leverera tillbaka kunskap och råd som verkligen gör skillnad. Allt för att kunna erbjuda patienterna bästa möjliga vård.

Mediplast är en svensk leverantör av medicintekniska produkter, med stora delar av världen som marknad. Vi har försäljningskontor i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Benelux, Italien, Spanien, Australien samt ett Export team som täcker större delen av övriga världen. Vårt produktsortiment består dels av egna produkter av hög kvalitet, ofta utvecklade i nära samarbete med våra kunder inom sjukvården, dels av utvalda produkter från välkända leverantörer. Mediplast omsätter ca 1 miljard kronor och vi är i nuläget ca 200 anställda.

Vårt produktsortiment är brett och innehåller allt från engångsprodukter till avancerad kapitalutrustning. Produkterna finns inom område såsom Operation, Thorax/Neurokirurgi/Ortopedi, Radiologi/ Neuroradiologi/Kardiologi, Sårvård, IVA, ÖNH, Stomi och Hemsjukvård.

Mediplast är en del av AddLife koncernen, AddLife är noterade på NASDAQ OMX Stockholm.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal

Inga fler liknande jobb tillgängliga