Mercedes-Benz Finans · Publicerad 3 dec

Nu söker vi en kundtjänstmedarbetare med det lilla extra till Mercedes-Benz Finans. Vi vill att du ska börja omgående och uppdraget sträcker sig fram till 30 juni 2019. Sök redan idag, urval sker löpande och vi ser fram emot just din ansökan!

Arbetsuppgifter

Ditt största fokus är att få Mercedes-Benz Finans kunder nöjda genom att hjälpa dem med deras frågor. Detta gör du via både telefon och mejl. Ni är ett fantastiskt team som alltid hjälps åt för att ge en högkvalitativ service. Förutom att hjälpa kunderna med deras frågor kommer du också arbeta administrativt. I dessa uppgifter ingår bland annat månadsuppföljningar och hantering av kontrakt.

Vad har du gjort tidigare?

Vi ser att du har erfarenhet från liknande roller sedan tidigare, det är viktigt för oss att du är van vid att använda telefonen som redskap. Ni hjälps alltid åt, men ibland är det många som ringer in och inkorgen fylls på med mejl. Då är det viktigt att du behåller lugnet och fokuserar för att kunna prioritera rätt. Det är otroligt viktigt att du har god systemvana och har lätt att sätta dig in i nya system. Du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift. Som person är du en driven teamplayer och service är en självklarhet. Du är engagerad och drivs av att skapa nöjda kunder. Välkommen in i gänget!

Konsultrollen

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 dec
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Kundtjänst