Meritmind AB · Publicerad 10 feb

Vi söker kvalificerade ekonomikonsulter för intressanta uppdrag, i Skåne län. Vi söker dig som idag är specialist inom redovisning eller controlling och som är nyfiken på att se nya spännande branscher och företag genom rollen som konsult. Som konsult går du ut i uppdrag som Redovisningsekonom, Redovisningsansvarig, Redovisningschef, Koncernredovisare, Business Controller, eller Financial controller beroende på din kompetens och kundens behov. Som konsult på Meritmind får du möjligheten att arbeta med varierande, intressanta arbetsuppgifter, i olika branscher och på olika företag. Våra kunder är främst medelstora till stora företag, många av dem är internationella och börsnoterade. Vi hoppas att du vill bli en av oss och vara med och bidra till våra kunders utveckling!

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Bokslutsarbete (månads-, kvartals- och årsbokslut)
 • Budget & prognosarbete
 • Uppföljning och analys av resultat och utfall
 • Kontoavstämningar och rapportering
 • Konsolidering av bolag
 • Löpande bokföring
 • Skatt och moms
 • Årsredovisning
Kvalifikationer och erfarenhet

Du är civilekonom eller motsvarande och har flerårig erfarenhet från redovisningsroller eller controllerroller på större ekonomiavdelningar. Du uttrycker dig väl i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt. Det är meriterande om du är van användare av större ekonomi- och affärssystem, och om du har mycket goda kunskaper i Excel.

Personliga egenskaper

För att passa i rollen som interim konsult hos Meritmind stimuleras du av att möta nya människor och miljöer. Du trivs med att arbeta strukturerat, är resultatorienterad och energisk och vill vara med och skapa värde och bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt.

Vad erbjuds du hos Meritmind?

Som interim konsult hos oss erbjuds du varierande uppdrag i olika branscher, utvecklande möten med nya kollegor, kompetensutveckling och en stark företagskultur. Våra uppdrag sträcker sig ofta över längre perioder, vilket gör att du får den tid som krävs för att göra en skillnad i verksamheten och bidra till våra kunders framgång. Våra kunder är medelstora till stora företag med välkända varumärken, många av dem är börsnoterade och ingår i internationella koncerner.

Placeringsort: Skåne län


För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Magnus Petrisi på 070 782 25 57. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Välkommen med din ansökan!

Sökord: Controller, Business controller, Area controller, Junior controller, Jr. controller, Sales controller, Division controller, Project controller, Financial controller, Reporting controller, FP&A, verksamhetscontroller, verksamhetsekonom, divisionsansvarig, affärsområdescontroller, KPI
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
löpande
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi