Meritmind AB · Publicerad 16 okt 2020

Är du ekonom med erfarenhet av kommunal verksamhet som också är nyfiken på att bli underkonsult?

Vi söker nu dig som är på jakt efter en ny utmaning inom ekonomiområdet. Du kanske tidigare har funderat på att arbeta som underkonsult och har eller vill skaffa ett eget företag, eller så har du inte det men ändå är nyfiken på att höra mer. Vi ser ett ökande behov inom kommunal sektor och söker fler samarbetspartners för framtida samarbeten. Rollen passar dig som är nyfiken, gillar att utvecklas och som vill ha varierande ekonomiroller.

Vilka huvudsakliga arbetsuppgifter har man som konsult?

Som ekonomikonsult kommer du att arbeta i olika roller beroende på din erfarenhet. Arbetet kan bland annat innehålla controlling, budget- och prognosarbete, bokslut, årsredovisningar, bolagsdeklarationer, koncernrapportering, konsolidering och löneadministration. Ofta förekommande förfrågningar från våra kunder är positioner som redovisningsekonom, controller eller ekonomichef.

Vad behöver jag ha för erfarenhet?

Vi matchar dig mot uppdrag som passar din kompetens men just nu söker vi dig som har erfarenhet av ekonomiarbete inom kommunala verksamheter. En vanlig bakgrund som konsult är att ha arbetat med exempelvis förvaltningar eller budgetering inom kommuner.

Vilka personliga egenskaper efterfrågas?

Vi söker dig som har en naturlig vilja att strukturera och organisera ditt arbete. Du lägger stort fokus på så väl kvalité som effektivitet. För att trivas i konsultrollen är det viktigt att du har en utvecklad känsla för affärsverksamheten och stimuleras av att leverera värde till kunden. Vidare har du en god förståelse för detaljer utan att tappa helhetsperspektivet, samt är skicklig på att snabbt sätta dig in i olika uppgifter. Du förväntas arbeta självständigt, komma med förslag till förbättringar och effektivisera uppföljningen inom ansvarsområdet.

Placeringsort: Malmö med omnejd

Om Meritmind

Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 225 medarbetare.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Carl Ence på carl.ence@meritmind.se eller 070 166 08 24.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga