Mero · Publicerad 5 sept 2019

Mero har fått äran att hjälpa Tyréns i Malmö att hitta deras nästa Uppdragsansvarige inom VVS med fokus på rör. Här får du chansen att fortsätta din karriär på en arbetsplats som erbjuder dig mycket frihet och ansvar i samband med roliga kunder och uppdrag. Ta chansen idag och ansök, du vill inte missa din plats i urvalet!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Uppdragsansvarig på Tyréns har du huvudansvaret för stora som små uppdrag i samarbete med dina kollegor inom konstruktion och projektering. Du ser till att uppdraget planeras, förbereds och leds i enlighet med redan satt tidsplan och budget. I det dagliga arbetet ser du till att uppdragen genomförs på ett affärsmässigt sätt enligt satta ramar, samtidigt som du ser till att genomförandet av uppdraget överensstämmer med Tyréns kvalitets- miljö- och arbetsmiljömål. Du har kontinuerligt kontakt med kunder, myndigheter och entreprenörer och är även delaktig i möten samt platsbesök.

Uppdragsansvarig har den tekniska kompetensen för att besvara frågor, både i samråd med sina medarbetare och på egen hand. Du ansvarar för att det tekniska innehållet i alla handlingar och att detta är samordnat i enlighet med gällande kvalitetsrutiner och juridiskt säkerställande.

På avdelningen VVS blir du en del av en härlig grupp av medarbetare som gärna anordnar och deltar i aktiviteter både på och utanför arbetet - alla har ansvar att bidra till ett trivsamt och kreativt arbetsklimat.

Mer information ges under en eventuell intervju.

Din profil

Vi söker dig som har en god teknisk kompetens och expertis inom området VVS och rör som du kan bistå med i uppdragen samt förmedla till dina kollegor. Du har god kommunikationsförmåga och är van vid att behandla kundrelationer på bästa sätt. Du har inga problem med att ta för dig och har drivet att föra arbetet och gruppen framåt mot nya mål. Vi vill att du gillar att bidra till ett trivsamt och kreativt arbetsklimat. Struktur och noggrannhet är en självklarhet i ditt dagliga arbete.

Krav
  • Erfarenhet inom branschen - VVS/rör
  • Erfarenhet av arbete som konsult alternativt erfarenhet inom entreprenadverksamhet
  • B-körkort
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande
- Erfarenhet av ledande roller, exempelvis som projektledare, arbetsledare eller liknande

Om företaget

Tyréns är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. I samspel med kunder och partners skapar vi hållbara lösningar inom stadsutveckling och infrastruktur. Vi har 2 700 medarbetare och verksamhet i Sverige, Danmark, England, Estland och Litauen. Tyréns är stiftelseägt och vår ägandeform gör det möjligt för oss att satsa målmedvetet på forskning och utveckling inom samhällsbyggnadsområdet. På kontoret i Malmö sitter totalt cirka 300 personer inom olika fokusområden gällande samhällsbyggnad.

På avdelningen inom VVS i Malmö sitter det idag 11 medarbetare med roller som handläggare, uppdragsansvariga och konstruktörer. Här arbetar de med stora som små projekt, både nationellt och internationellt. Här erbjuds bland annat frukost varje morgon, bra förmåner, mycket frihet, roliga kunder och uppdrag, samt sist men inte minst ett roligt gäng att utvecklas tillsammans med.

Villkor

Ort: Malmö
Omfattning: Heltid (flextider)
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet, missa inte din plats i urvalet!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

För den här tjänsten håller Mero i rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 sept 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Rörmokare

Inga fler liknande jobb tillgängliga