Montico HR Partner · Publicerad Idag 00:00

Arbetsbeskrivning

Som arbetsledare/lagbas kommer du att befinna dig på plats vid projekten och ansvara för att planeringen följs. Det är din uppgift att säkerställa att material, utrusning och maskiner finns på plats samt organisera och fördela arbetet över den grupp du arbetar i. Det kommer även förekomma arbetsuppgifter som att räkna på jobb.

Din profil

Som person bör du vara serviceinriktad och ha en god samarbetsförmåga. Tjänsten passar dig som trivs i en ansvarsfull och ledande roll. Du trivs även med att vara vid projekten oavsett väder och tvekar inte på att hugga i där det behövs. Att utveckla och bygga upp den verksamhet du arbetar i ska vara något du eftersträvar.

Krav:
  • Gymnasieutbildning inom bygg och anläggning och/eller likvärdig erfarenhet
  • Körkort - B
  • God förståelse för det svenska språket
Meriterande:
  • Erfarenhet av anläggningsjobb
  • Erfarenhet av arbetsledning
  • Erfarenhet av kvalitets- och miljöledningssystem enligt ISO-standard
  • Bas U-P
  • Körkortsbehörighet BE, C
Tjänsterna är heltidstjänster 40tim/vecka.
Start är löpande enligt överenskommelse.

Sök tjänsterna redan idag då urval sker löpande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
För ett flertal kunders räkning söker vi nu arbetsledare/lagbas för bygg, gata och drift. Våra kunder är baserade i södra västra Skåne. De har många års erfarenhet inom denna typen av arbete och är bland Sveriges mest ledande inom denna bransch. De anlägger och sköter bland annat parker, gator, skogsområden och skolgårdar.

Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 1000 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Sista ansökningsdatum är den xx månad, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga