Montico HR Partner · Publicerad 16 jan

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter som CNC-operatör kan komma att variera beroende hos vilken kund du arbetar. Mätning och plockning av detaljer samt ritningsläsning förekommer.

Din profil

För att trivas in i denna roll bör du vara detaljorienterad, strukturerad, ansvarstagande och drivas av att leverera med hög kvalitet. Vi söker både dig med erfarenhet och utbildning inom detta yrke samt även dig som är teknikintresserad med en vilja att arbeta inom industrin.

Det är meriterande om du har arbetat som CNC- operatör tidigare. Har du läst industriprogrammet på gymnasiet eller är bilmekaniker är även detta en merit. Vi ser gärna att du har truck och traverskort.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Just nu söker vi för ett flertal kunders räkning CNC-operatörer. Våra kunder är väletablerade i branschen och har varit aktiva i många år. Kunderna är verksamma inom branscher som automotive, commercial vehicles, food tech och maritime. De är på väg att expandera och omorganisera deras verksamheter och behöver därför utöka sin personalstyrka. Kunderna ligger i södra västra Skåne.

Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 1000 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Sista ansökningsdatum är den xx månad, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 jan
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Maskinarbete