Montico HR-partner · Publicerad 7 mars

Arbetsbeskrivning

Du kommer att få arbeta med svarv på masak integrex CNC-maskin, därför ser vi gärna att du innehar relavant utbildning och erfarenhet. Arbetet innebär att programmera, ställa in och underhålla maskinen.

Din profil

För att hamna längst fram bland kandidaterna ser vi gärna att du är Social och självdriven person som arbetar i grupp likväl som självständigt.
Kreativ, händig, noggrann och kvalitetsmedveten är egenskaper som vi värdesätter högt för just den här tjänsten.

För att trivas i den rollen behöver du vara en god medarbetare och vara öppen för att bli en del av ett arbetslag där respektive medarbetare känner ansvar samt skyldighet för att skapa positiva resultat.

Kvalifikationer:

Gymnasieutbildning med industriell inriktning, CNC programmering eller likvärdig utbildning. Erfarenhet av svarvning, fräsning, verktygskunskap, ritningsläsning.
Det är meriterande om man har arbetat som CNC operatör tidigare och har erfarenhet av att programmera på GibbsCAM, Heidenhaim, Fanuc, mazak integrex, programmerat på mazatrol eller arbetat med likvärdig CAM-programmering.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
För kunds räkning rekryterar vi en CNC-operatör med vassa kunskaper inom CAM programmering.

Kundföretaget har varit etablerad i Malmö sedan 1955. Tidigare i Motala sedan 1822. Företaget har en lång historia inom bearbetning, tillverkning och avancerad svetsning samt kvalificerat montage av industriella system och produkter.
Kunderna finns inom gruvindustri, infrastruktur, energisektorn, förpackningsindustri och medicinsk teknik.

Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 1000 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås. Montico är idag medlemar i skärteknisk centrum samt medllemar i svetskommitionen, Montico har sedan 1995 hjälpt svensk industri att hitta och utbilda kvalificerad yrkeskompetens inom svets, fräs och skärande bearbetning.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Sista ansökningsdatum är den 25-Mars, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 mars
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Maskinarbete