NF Techfleet AB · Publicerad 17 jan

Vill du arbeta som Sales Manager med relationsförsäljning på ett växande globalt företag inom IT och Medico?

Vill du jobba med relationsförsäljning på ett växande globalt företag inom IT och Medico? Nu har du chansen att driva och vidareutveckla en stark IT-leasing affär som Sales Manager på NF techfleet. Vi söker dig som har erfarenhet av finansbranschen med inriktning mot IT eller Medico. Är du dessutom trygg och relationsfokuserad i din roll som säljare? Varmt välkommen in med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Sales Manager kommer du att bli en del av ett härligt team på ett växande globalt företag med starka ägare i Nordea Finans och equigroup. Du kommer att vara en del av en familjär och entreprenöriell företagskultur där du och dina kollegor tillsammans hjälps åt för att nå målen och fortsätta växa. NF Techfleet präglas av en stark teamanda men där du som Sales Manager samtidigt får utrymme för individuellt ansvar och möjligheten att utveckla bolaget framåt. Arbetet sker i en internationell miljö och du har kollegor i Norge, Danmark och Finland.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Relationsskapande försäljning och utvecklande av partnerskap med nya såväl som befintliga kunder.
  • Identifiera och utveckla nya affärsmöjligheter för IT- och Medico finansiering hos existerande och potentiella kunder.
  • Stärka samarbetet med Nordea Finans och olika leverantörer för att utveckla affären.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Då ditt fokusområde främst blir södra Sverige tror vi att du har din bostadsort någonstans mellan Västra Götaland och Skåne. Dock har du ansvar för hela Sverige, med undantag för Stockholm.Du utgår från hemmet och reser till de nordiska kontoren på regelbunden basis. Givetvis besöker du frekvent kunder och prospekts i regionen. Du arbetar i ett nordiskt företag och din närmsta chef är Försäljningsdirektören placerad i Köpenhamn.

VEM ÄR DU?

NF Techfleet värdesätter medarbetarnas unika egenskaper och en stor del av företagets framgång kommer från teamens mångfald. För att passa in i den aktuella rollen ser vi dock gärna att du:
  • Har 2-3 års erfarenhet av kvalificerad relationsförsäljning av leasinglösningar inom IT och/eller Medico.
  • Har akademisk eller annan högre utbildning inom Ekonomi, Marknadsföring, Försäljning eller liknande.
  • Är en skicklig kommunikatör och uttrycker dig väl i både tal och skrift, på svenska såväl som engelska.
  • Har erfarenhet från arbete med internationella kunder och/ eller organisationer.
Som person är du en självgående lagspelare som förstår vikten av goda relationer, internt såväl som externt. Du är anpassningsbar och kan med enkelhet manövrera i en entreprenöriell organisation med stor individuell frihet som stundvis dock kan upplevas som toppstyrd i och med starka ägare. Du är modig och vågar pusha gränser samtidigt som du snabbt rättar dig i ledet när det krävs. Du är nyfiken till din natur, vill gärna lära dig nytt och se hur långt du kan utveckla något vidare. Du har fokus på relationsskapande snarare än snabb måluppfyllnad, då du kommer att arbeta med långa säljcykler som stundvis kräver stort tålamod.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Vi vill gärna ha ditt CV på engelska. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
6 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Key Account Manager
Rekryteringen hanteras av
TNG