NSVA · Publicerad 18 nov 2021

Vi som arbetar på NSVA vet att vi har ett av de viktigaste jobben som finns. Vi ska se till att det kommer rent vatten ur kranen och att det vatten vi släpper följer de lagar och krav som finns. Det är en uppgift som inte bara kräver den yppersta av kompetenser utan även ett stort ansvar från var och en av oss. Vilken uppgift du än har på NSVA så är din delaktighet och arbetsinsats en viktig del i det pussel som gör att vi kan leverera det resultat som samhället förväntar sig av oss. Med öppna dialoger och aktivt kunskapsutbyte lägger vi fundamentet för ett företag där kompetens, ansvar och arbetsglädje driver oss. Vi är idag ca 220 medarbetare.

Till avdelning Avloppsrening söker vi nu en ny medarbetare till vår processgrupp, en processansvarig till driftområde Norr som utgår från Helsingborg

I rollen som processanvarig för driftområde Norr kommer du att ansvara för reningsprocesserna vid reningsverken i Båstad, Perstorp och Örkelljunga.

Avdelning Avloppsrening arbetar med drift, underhåll samt investeringsprojekt i NSVA-kommunernas reningsanläggningar, reningsverk och pumpstationer. Avdelningen har 45 medarbetare med tre driftområden, Norr där Båstad, Perstorp och Örkelljunga ingår, Mitt där Helsingborg ingår och Söder dit Landskrona, Bjuv, Åstorp och Svalöv tillhör.

Arbetsuppgifter
Dina viktigaste arbetsuppgifter blir:
  • Ansvarig för reningsprocesserna för förutbestämda reningsverk
  • Processoptimering
  • Processutveckling
  • Myndighetskontakt
  • Miljörapporter
  • Flödesmätning, provtagning och flödesbalanser
  • Daglig uppföljning.
  • Egenkontrollprogram, periodiska besiktningar etc.
NSVA strävar efter ett aktivt medarbetarskap, vilket innebär att ta ansvar för helheten, arbeta i team och utveckla egen och medarbetarnas kompetens.

Dina egenskaper
Vi ser dig som en flexibel problemlösare som arbetar bra såväl på egen hand som i grupp. Du prioriterar, analyserar och bidrar på ett naturligt sätt till utvecklingen av verksamhetens rutiner.

Du är en person med starkt engagemang som inte är rädd för att ta egna initiativ med stort driv att utveckla och förbättra kontinuerligt och samtidigt hålla sig inom lagen.

Delar av arbetet/uppdraget kommer att genomföras i nära samarbete med såväl interna som externa aktörer. Det krävs dock att du självständigt kan driva frågor framåt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ingenjörsutbildning på högskolenivå eller har likvärdig kompetens med inriktning mot kemi, biologi eller miljö. Erfarenhet om reningsprocesser är meriterande samt goda IT-kunskaper.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Mer information
Tillträde sker enligt överenskommelse.

För mer information om tjänsten kontakta gärna Pär Gustafsson, avdelningschef Avloppsrening, tel 010-490 97 87.

Ansökan
Skicka in din ansökan senast 2022-01-31. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga