NSVA · Publicerad 23 juni 2020

Vi som arbetar på NSVA vet att vi har ett av de viktigaste jobben som finns. Vi ska se till att det kommer rent vatten ur kranen och att det vatten vi släpper ut är fritt från gifter och föroreningar. Det är en uppgift som inte bara kräver den yppersta av kompetenser utan även ett stort ansvar från var och en av oss. Vilken uppgift du än har på NSVA så är din delaktighet och arbetsinsats en viktig del i det pussel som gör att vi kan leverera det resultat som samhället förväntar sig av oss. Med öppna dialoger och aktivt kunskapsutbyte lägger vi fundamentet för ett företag där kompetens, ansvar och arbetsglädje driver oss. Vi är idag drygt 200 medarbetare.

Till avdelning Ledningsnät och Projekt söker vi nu en Projektledare

Avdelningen arbetar med utredning, modellering, projektering, projektledning, anslutning av kunder och mycket mer inom NSVA-kommunernas VA-system. På bolaget finns stor kompetens inom VA-området vilken kan komma att bli en tillgång i arbetet. Avdelningen har ca 50 medarbetare som alla är placerade på huvudkontoret i Helsingborg.

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder dig en tjänst som projektledare för bygg- och anläggningsprojekt där huvuddelen av projekten är inom om- och nyanläggning av VA-ledningar. Projektens storlek kan variera i komplexitet och ekonomi så som planerade om- och nybyggnation av tryckstegringsstationer, ledningsnät, vattenverk och pumpstationer.

Du kommer komplettera ett väl fungerande team på 19 personer. Som projektledare finns det möjligheten att vara med och utveckla hur vi jobbar med projekten från urval till slutbesiktning. I projekten skapar du din projektgrupp, ofta bestående av externa resurser för att påverkan på den ordinarie driften ska bli begränsad trots den höga investeringstakt vi nu håller. Du kommer bli delaktig i att komplettera med nya ramavtal för externa resurser där behov av detta finns.

NSVA strävar efter ett aktivt medarbetarskap, vilket innebär att ta ansvar för helheten, arbeta i team och utveckla egen och kollegornas kompetens.

Dina egenskaper
Arbetet omfattar såväl interna som externa kontakter så som allmänheten och myndigheter, det därför viktigt att du är en god kommunikatör och har ett ansvarsfullt, mål- och serviceinriktat arbetssätt, vi kommer lägga stor vikt vid din personlighet.
Du är van vid att ta självständiga beslut, har mod att ifrågasätta etablerade arbetssätt och ser ny teknik som en förutsättning för ett effektivt arbete. Som ambassadör för bolaget vet du hur viktigt det är att vårda och utveckla bolagets varumärke och värdegrunder.

Det är mycket viktigt att du kan se fördelarna med mångfald och ömsesidigt utbytande av kunskap. För rätt person är utvecklingsmöjligheterna inom NSVA stora.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant ingenjörsexamen samt flerårig arbetslivserfarenhet som projektledare, byggledare, arbetsledare, platschef eller liknande inom anläggningsbranschen.

Vi värdesätter om du har erfarenhet av VA och/eller arbetat i arbetsledande befattning hos anläggningsentreprenör, liksom om du har nyttjat Antura Projects som projektverktyg.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

I tjänsten kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer därför att genomföras i samband med anställning. Svenskt medborgarskap krävs, dubbelt medborgarskap är ok om det ena är svenskt.

Mer information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Har du några frågor är du varmt välkommen att ringa till Mats Norberg, Gruppchef projekt, tel 010-490 97 75.

Ansökan
Är du den vi söker?
Välkommen att skicka din ansökan senast 2020-08-30. Vi tillämpar löpande urval.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Anläggningsarbete

Inga fler liknande jobb tillgängliga