Nexer Recruit · Publicerad 1 nov 2021

I den här rollen får du en möjlighet att arbeta med meningsfulla produkter och göra skillnad, på riktigt. Vill du utveckla produkter som når ut till kunderna direkt? Vill du även arbeta med mycket ny-utveckling och i ett team som tar ansvar för varandra? Då ska du söka denna tjänst och bli vår nya kollega på vårt kontor i Malmö!

Din vardag
Med våra produkter möjliggör vi att kunder kan digitalisera sina ledningssystem för ärende- och dokumenthantering. Det bidrar bland annat till en bättre arbetsmiljö och effektivare processer samt rutiner. Vi har en spännande resa framför oss och det innefattar nya tekniska lösningar, vidareutveckling samt uppgraderingar av våra produkter InControl och DocControl.

Ett övergripande ansvarsområde är att säkerställa kvalitet och att bibehålla kvaliteten på våra produkter. Tillsammans med dina kollegor och ett team på fem personer kommer du även att bygga på nästa generation av InControl, vilket innefattar mer avancerade funktioner med exempelvis Azure, .NET Core och Docker.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden:
  • arbeta med nyutveckling då vi går mer mot moln med Azure och uppgraderar .NET-plattformen
  • vara delaktig i deploy-möten där vi går igenom risker och strategi för en viss leverans
  • utveckla och underhålla våra egna plattformar och kundlösningar
  • estimera och komma med förslag på lösningar
  • vara behjälplig i vår supportorganisation
Vem är du?
Vi söker dig som är noggrann och har ett genuint intresse för teknik och utveckling. Vi ser gärna att du är en person med intresse för att samarbeta med andra för att nå gemensamma mål. Det är också viktigt att du är nyfiken inte bara på din egen roll, utan kan tänka dig att sätta dig in i företagets andra delar. Andra viktiga egenskaper som vi värdesätter är att vara driven och en person som fungerar bra i grupp och både kan ta emot och ge feedback.

Vi förväntar oss att du har erfarenhet av arbete i .NET (C#) och SQL-server, gärna 4+ år i erfarenhet. Du behöver även ha erfarenhet av webbtekniker såsom WCF och Web Api:er. En sak som är meriterande är om du har erfarenhet av eller har arbetat med att skapa administrativa system. Sist men inte minst, för oss är din samarbetsförmåga och personliga driv viktigare än erfarenheter inom specifika tekniker.

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta gärna rekryteringskonsult Artan Bitiqi på artan.bitiqi@nexergroup.com alternativt mobil 0723-612 844.

Välkommen med din ansökan på www.nexerrecruit.com/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sedan 1990 har vi hjälpt organisationer med hantering av ärenden och information. Med lyhördhet som ledstjärna har samarbeten med kunder drivit produktutvecklingen genom teknikskiften och lågkonjunkturer. Med passion för kvalitet och förbättringsarbete fortsätter arbetet med att skapa det bästa ledningssystemet. Så att organisationer får mer ut av sina resurser och kan höja kvalitén på sina produkter och processer.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
1 jan 2022
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga