NilsOls Alpha AB · Publicerad 19 okt

Vi upplever en stark fortsatt tillväxt och söker därför dig som vill växa i ansvar i takt med företaget. Hos oss blir du en del av ett företag som verkligen satsar på sina anställdas trivsel, arbetsmiljö och personliga utveckling.

Om tjänsten

Som CNC-Operatör på NilsOls Alpha får du möjlighet att arbeta i en verkstad med en modern maskinpark som ständigt utvecklas och uppdateras. Vi är specialister på svarvning, fräsning, 3D-bearbetning och montering. Vårt motto är “Från vision till precision”, med det menas att vi tar våra kunders vision om hur resultatet kommer att se ut och producerar med precision, noggrannhet och stort kunnande. Vi strävar alltid efter att ligga i framkant vad det gäller maskiner och teknik, detta har gjort oss till en av de ledande aktörerna i södra Sverige idag.

För denna roll söker vi dig som är - eller vill bli - specialist på 3-axlig fräsning inom styrsystemet FANUC. Du arbetar självständigt med legotillverkning åt våra kunder - från ritning till färdig produkt. I praktiken innebär det att du på egen hand från ritning, fräser och gradar produktionsserier av olika längd.

Du erbjuds en varierande och spännande roll i ett välmående, stabilt och mycket expansivt företag. Vi bjuder alla våra anställda på frukost varje dag och vi erbjuder massage på arbetstid - våra anställdas arbetsmiljö och trivsel i allmänhet är viktig för oss.

Vem söker vi?

Vi tror att du idag arbetar som CNC-operatör sedan några år tillbaka. Vi har goda möjligheter att anpassa tjänsten och introduktionen utifrån din erfarenhetsnivå, och det viktigaste är att du har en god grund inom CNC och CAD och en attityd och ett engagemang som bidrar till företagets redan goda stämning. Önskemål/krav:
  • Erfarenhet av något CNC-styrsystem är ett krav - önskvärt FANUC. Erfarenhet av Heidenhain är starkt meriterande
  • God kunskap i CAD
  • Erfarenhet av att arbeta självständigt
  • Kommunikativ svenska
Du är en person som tar ansvar och egna initiativ. Du har lätt för att ta till dig nya tekniker, och trivs med att arbeta pragmatiskt och problemlösande. Vi tror att du besitter ett tålamod och känner dig tillräckligt trygg för att våga ta beslut självständigt, samt är insiktsfull nog att be om hjälp när situationen kräver det. Du är serviceinriktad och trivs i samarbete med kolleger.

Vi erbjuder

Tillsvidareanställning i ett välmående och expansivt företag. Kollektivavtal. Möjlighet till flextid. Placering i fräscha lokaler i Fosie, Malmö.

Vi bjuder alla våra anställda på frukost varje dag och vi erbjuder massage på arbetstid - våra anställdas arbetsmiljö och trivsel i allmänhet är viktig för oss.

Ansökan

Du söker tjänsten genom att klicka på "Sök tjänst". Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Vi önskar ha mottagit din ansökan senast den 22:e oktober, men vi tillämpar löpande urval, så vi ser gärna att du ansöker redan idag.

Om du har frågor kring rollen eller företaget är du välkommen att kontakta företagets VD Ketty Nilsson på telefon 0768-33 10 33 eller epost ketty@nilsolsalpha.se.

Vid frågor rörande rekryteringsprocessen, kontakta Björn Jonasson på Roi Rekrytering: bjorn.jonasson@roirekrytering.se eller 0709-261 227.

Om oss

Nilsols Alpha AB grundades 1983 av Peter Nilsson & Jan-Erik Olsson. 2013 Övergick ägandet till Mecteam AB. Tillverkningen har alltid varit på legobasis och med focus på Tetra Paks artiklar. Efterhand har företaget expanderat mot andra kunder. Idag har vi en modern maskinpark som samarbetar mot vår monteringsavdelning. Vi tar oss an projekt där kund har en färdig lösning såväl som en kund som söker professionell guidning till en ny produkt.

Nilsols arbetar idag med att producera detaljer på legobasis samt att montera produkter för industrin. Vi använder oss av MONITOR MPS system för att ha kontroll på hela kedjan. Läs mer om oss på www.nilsolsalpha.se.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Idag
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Maskinarbete

Inga fler liknande jobb tillgängliga