Oatly · Publicerad 1 mars 2021

Är du i början av din controllerkarriär? Attraheras du av att få vara med i uppbyggnad och utveckling? Har du dessutom lätt för att snabbt sortera och analysera siffror i stora datamängder och se kopplingen till affären? Då kan det vara dig vi nu söker för denna spännande tjänst!

Beskrivning av tjänsten

Oatly söker dig som vill vara en del av Controlling teamet inom Supply chain operations EMEA och vara business partner till logistik och supply chain avdelningen. Du kommer erbjudas möjlighet att vara med och driva den fortsatt utvecklingen av teamets processer och system i syfte att säkerställa effektivitet i leverans av rapporter och beslutsunderlag. Det är en specialistroll där du ingår i ett team av 4 Controllers och rapporterar till Head of Business Control Operations EMEA. Du kommer att ha många kontaktytor inom organisationen där de primära kontakterna är gentemot logistikavdelningen, övriga controllers i organisationen samt redovisningsavdelningen. Placeringen är vid huvudkontoret i Malmö men du kommer även att vara på plats vid produktions- och utvecklingsenheten i Landskrona.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Månadsbokslut
Budget, forecast och Long Term Plan
Analys, uppföljning och rapportering
Månadsvis avstämning och uppföljning av lager inom regionen
Supportera business case med finansiell förståelse, modellering av olika scenario, känslighetsanalys m.m
Utveckling av nyckeltal, sätta målsättningar samt driva förbättringar
Övrigt utvecklingsarbete av processer och system

Oatly erbjuder dig stora utvecklingsmöjligheter där du själv får vara med och driva och påverka din egen utveckling framåt. Teamet präglas av en glad och trevlig stämning med ett nära och bra samarbete och med en förlåtande kultur där inställningen att våga prova nytt är det som för utvecklingen framåt.

Vem är du?

Du har en akademisk examen inom ekonomi och har hunnit skaffa dig ca 3-5 års relevant arbetserfarenhet. Kanske har du en bakgrund från redovisning/revision och har jobbat ett par år som controller där du nu vill ta steget vidare, kanske till en ny bransch. Erfarenhet av producerande bolag eller från transport- och logistikföretag kan vara meriterande för tjänsten. Du är en van användare av någon av de större affärssystemen samt har mycket goda kunskaper i Excel och är generellt systemdriven för att nyttja dessa på ett effektivt sätt. Du är van att jobba i en internationell miljö och kommunicerar därför obehindrat på engelska, i såväl tal som skrift. Din personlighet präglas av att du som person är driven och effektivt vågar testa nytt i kombination med att du har din styrka inom analys, problemlösning och att vara innovativ. Du har en känsla för att bygga relationer och nätverk samt har lätt för att kommunicera med personer på olika nivåer. Du är inte förvaltaren eller personen som förväntar sig att få allt serverat utan istället anpassar du dig snabbt till rådande omständigheter. Du drivs av ständig utveckling där du får finna svaren själv ibland, och har stort tålamod med detta.
Vi välkomnar människor med alla bakgrunder som ser hållbarhet och hälsa som viktiga värderingar. Om du är nyfiken, passionerad och gillar samarbete, kom och jobba med oss!

Intresserad?

I denna rekrytering samarbetar Oatly med Invici. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Jeanette Wahrenberg, 0707-765091 alternativt Patrik Lilja, 0709- 810048. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 14 mars. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Oatly vill inspirera till en förändrad livsstil genom att få fler till att välja en växtbaserad kost för såväl klimatets som hälsans skull.
Företaget grundades på 90-talet och har sitt ursprung i forskning från Lunds Universitet. Idag erbjuder Oatly ett brett utbud av näringsrika och hållbara havrebaserade produkter som bygger på en patenterad teknik där naturliga enzymer omvandlar fiberrik havre till näringsrik flytande föda, perfekt anpassad för oss människor.
Oatly har idag cirka 800 anställda. Med produktion och globalt huvudkontor i Sverige, samt kontor och fabriker på flera andra håll finns Oatly idag i nästan 30 länder i Europa, Asien, Nordamerika och Australien. Och vi har förstås inga planer på att sluta växa. För ju fler människor vi når ut till, desto större skillnad kan vi tillsammans göra för vår planet.

På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
14 mars 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga