Optimera Sverige AB · Publicerad Igår 00:00

Är du en affärsdriven och verksamhetsnära Business Controller som tycker om att ha inverkan på och utveckla verksamheten? Optimera Svenska AB är inne i en stark tillväxtsfas och för att möta det ökade behovet av analys, stöd och styrning sökes en Business Controller. Det är en central roll med många kontaktytor och möjligheter till påverkan. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Malmö och du arbetar nära samt rapporterar till VD.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Prissättningsstrategier och -struktur
  • Driva projekt, såväl centralt som lokalt
  • Aktivt arbeta med förbättringsprocesser, analys, förslags-/åtgärdsplan och uppföljning
  • Delaktig i förvärvsprocesser och investeringar
  • Uppföljning och analys försäljning, marginal och omkostnader
  • Rapportering
  • Bistå vid framtagandet av budget och prognoser
Lämplig bakgrund
Vi tror att du är civilekonom, t.ex. med inriktning ekonomistyrning, med 5-7 års relevant arbetslivserfarenhet i liknande roller inom marknad och sälj. Det är högst meriterande med erfarenhet av komplexa prisstrukturer. Du har en god erfarenhet av och intresse för databashantering och Excel.

Dina färdigheter och personliga egenskaper är av största vikt. Du är en person som med pondus, integritet och engagemang tar dig fram i organisationen för att inhämta viktiga fakta i syfte att kunna utföra ditt arbete på ett effektivt sätt och för att kunna ta strategiska beslut för verksamhetens vidare utveckling. Du har hög analytisk förmåga och en god balans mellan fokus på detaljer och helhet. Då dina kontaktytor är många och viktiga för dig i ditt arbete är din kommunikativa förmåga central - att du på ett smidigt och tilltalande sätt går hem inom alla delar av organisationen.

Optimeras värdeord är personligt - tryggt - enkelt. Optimera är en jordnära och pragmatisk organisation och det är viktigt att du matchar in i en sådan kultur, här gäller det att kavla upp ärmarna och tycka det är kul att vara med på tåget och bidra till önskade och gemensamt uppsatta mål!

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Optimera med SJR in Scandinavia. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du ansöker snarast. Har du frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Anderson på 040-66 55 102. Vi behandlar din ansökan konfidentiellt.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Optimera Svenska AB är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för yrkeskunder och har idag 45 byggvaruhus i Sverige och säte i Malmö. Optimera har cirka 800 anställda och omsätter drygt 3 miljarder SEK. Optimera finns även i Danmark, Norge, Estland samt Lettland och ägs av den franska koncernen Saint Gobain som är en av Europas största leverantörer av byggmaterial. Saint Gobain omsätter ca 43 miljarder Euro och har mer än 180 000 anställda i 64 länder.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
10 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga