Pole & Position Technology AB · Publicerad 11 okt

P & P Technology AB har varit verksamt sedan 1992. Vi är ett alltomspännande kreativt grossistföretag. P & P har ett starkt produktprogram som kontinuerligt utvecklas i direkt samverkan med användare och tillverkare. Vi levererar underhållsprodukter (99% till slutanvändare) till såväl bygg- & fastighetssektorn som industri-, lantbruk-, fordonssektorn, storkök och restaurang. Andra viktiga segment hos oss är olika offentliga miljöer inom stat, landsting och kommun.

Direktförsäljare/Distriktschef med möjlighet till Regionchef

Vi vill erbjuda dig en möjlighet utöver det normala att tjäna pengar och utveckla dina säljaregenskaper.

Vi söker just nu en Direktförsäljare/Distriktschef som brinner för direktförsäljning och vill arbeta självständigt i ett team samt ta en möjlighet att erövra en långsiktig framgångsrik karriär i P&P. Som distriktsansvarig har du en nyckelroll i organisationen och har stora möjligheter att påverka och utvecklas.

Vill du få gehör för ditt entreprenörskap i en växande organisation och framåtsträvande miljö är detta chansen för dig!

Vi söker en ambitiös hungrig och driven direktförsäljare eller en person som vill lära sig direktförsäljning som inte är rädd för att kavla upp ärmarna och hugga i. Du kanske har drivit eget, älskat ditt arbete men kanske varit tvungen att avveckla, konkurs eller liknande. Inga problem, bara du kan och älskar direktförsäljning. Gärna erfarenhet från NCH-gruppen eller liknande bolag.

Vi välkomnar mer är gärna både manliga och kvinnliga sökanden och stärker nu upp för framtiden.

Vi kan på sikt eventuellt erbjuda Regionchefsarbete med möjlighet till delägarskap i P&P Technology AB och att långsiktigt säkra sin framtid i fastighetsbranschen.

Vi erbjuder:
  • Heltidsjobb tillsvidare
  • Bra lön - med stor möjlighet att påverka
  • Utbildning
  • Bonus
  • Finns möjlighet till tjänstebil
Låter detta intressant så tveka inte att söka till P & P via "ANSÖK NU"!

Vi har två enheter i Sverige och bor du inte i de området vi söker i just nu kan de finnas en ledig plats i någon av våra två enheter på andra geografiska platser.

För mer information om P & P, gå in på vår hemsida, www.p-p.se!

Har du några frågor kring denna tjänst är du välkommen att kontakta:

Fredrik Hermansson, VD 0730-777 852.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
10 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning