Polhus AB · Publicerad 26 mars 2021

Välkommen till bolaget där det händer och det händer snabbt! Är du en driven redovisningsekonom som vill bli en del av ett entreprenöriellt team?

Vi söker en driven och ansvarstagande redovisningsekonom som vill arbeta i ett spännande bolag som är präglat av tillväxt och där förändring är en del av vardagen. Tjänsten är placerad på företagets trevliga kontor i Malmö och du rapporterar till VD. Här jobbar man på ett lösningsfokuserat sätt och alla idéer är välkomna.

I rollen intar du en nyckelfunktion där du och ekonomiansvarig på ekonomiavdelningen huvudsakligen kommer att hantera följande arbetsuppgifter:
  • Löpande bokföring
  • Löner
  • Redovisning och bokslut
  • Skatt och momsredovisning
  • Försäkringar
  • Betalningar
  • Delaktig i rapportering till ägare
Vem är du?
För att trivas i rollen känner du dig trygg i dina redovisningskunskaper. Du har förmodligen en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och ett par års arbetslivserfarenhet inom redovisning. Du har arbetat i flera ekonomisystem och har goda kunskaper i Excel. Vidare tycker du om att effektivisera processer och rutiner.

Din personlighet är en framgångsfaktor. Du är en positiv, engagerad och prestigelös person som tar stort ansvar för vad du presterar. Du är noggrann, strukturerad och tycker om att jobba brett. Här kavlar alla upp ärmarna och hjälps åt med ad hoc-uppgifter dagligen.

Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
Vi jobbar med löpande urval så skicka gärna in ditt CV så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar företaget med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kristina Bennet på tel. 070-3755075 eller kristina.bennet@mpya.se eller Johanna Andersson på tel. 070-6555730 eller johanna.andersson@mpya.se

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Polhus är idag ett av de starkaste och snabbast växande varumärkena inom e-handel av trähus i Norden. Polhus säljer egendesignade Attefallshus, friggebodar, bastu med mera i byggsats. Polhus finns i länderna: Sverige, Norge, Danmark, Finland, Österike, Tyskland och Frankrike. Under 2020 omsatte Polhus 140 MSEK där planen är att omsätta 200 MSEK under år 2021. Företagets huvudkontor finns beläget i centrala Malmö med lager i Estland . Produktionen sker i Baltikum. Läs gärna mer om oss på www.polhus.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
26 apr 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga