Poolia IT · Publicerad 21 okt

För kommande behov hos kund letar vi efter teknik- och serviceälskande supporttekniker för uppdrag i Malmö! Sök gärna idag, vi träffar kandidater löpande.

Arbetsuppgifter

Som supporttekniker i vår kunds 2nd Line kommer du att ingå i ett team med IT- och serviceälskande medarbetare. Du hanterar dagligen IT-relaterade ärenden och har genom telefon och mail direktkontakt med användare ute hos kund. Rollen är omväxlande och ställer krav på att du både är lösningsorienterad och kan vara kreativ i din felsökning. Du brinner för IT och arbetar självgående i din roll. Självfallet är kundnöjdheten mer än viktig för dig!

Utbildning/erfarenhet

Vi letar efter dig som har ett gediget intresse för IT och brinner för att använda din kompetens för problemlösning. Du har en bakgrund inom IT, där vi tror att du har en utbildning inom området (gärna YH) samt tidigare erfarenhet av rollen som supporttekniker.

Du har goda kompetenser inom...
  • Klienthantering
  • Grundläggande nätverk (TCP/IP, Routing/Switching, DNS, DCHP)
  • Active Directory
  • Windows Server
  • Office 365
  • Exchange
  • Databaser (SQL)
  • Molnbaserade databastjänster (Azure)
  • System- och serverhantering
  • Linux
Det är meriterande för rollen om du har kunskaper inom Powershell, Sharepoint, Ubuntu, Safecom, Mobilitet och IP-telefoni, men dessa kompetenser är inget krav.
Som person är du kommunikativ och lösningsorienterad, du är innovativ och kan vara kreativ i din felsökning. Din trygga självständighet ger ett pålitligt intryck både gentemot användare och i teamet.
Eftersom du kommer att tillhöra servicedeskens 24x7-team, så är det viktigt att du är flexibel och kan arbeta efter ett rullande schema.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
4 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga