Poolia IT · Publicerad 10 sept 2019

Om tjänsten

Vi söker en IT-support medarbetare som har erfarenhet av att arbeta med support sedan tidigare. Du kommer ge support för telefon, applikationer och serverar. Uppdraget förväntas starta omgående och pågår fram till april 2020. Sök redan idag, då vi arbetar med ett löpande utval för intervjuer.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du kommer supportera användare i IT-frågor, både över mail, chatt och telefon. Tjänsten kommer innbära ansvar för bland annat att skapa och hantera användarkonton. Du kommer även vara behjälplig med installation och underhåll av programvara och hårdvara. Användarna kommer kontakta dig för support-hjälp för både bärbara och stationära datorer samt skrivare.

Vem är du?

Vi ser att du har någon utbildning inom IT. Du har goda kunskaper inom Windows samt Office-paketet. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med Active Directory och Exchange.

Ditt största fokus är att lösa kundens problem med en god service! Du är nyfiken och tycker om att lära dig nya saker. Du är en lagspelare som trivs att arbeta i team och tycker om att arbeta i ett högt tempo. Du har förmågan att ha igång flera uppgifter samtidigt. Självklart brinner du för problemlösning!

Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Om verksamheten

IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 sept 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Kundtjänst , Support

Inga fler liknande jobb tillgängliga