Poolia IT · Publicerad 1 nov 2019

Nu söker vi juniora elektronikkonstruktörer till ett växande bolag i Lund. Du får möjligheten att arbeta i olika projekt tillsammans med ett team, där det finns möjligheter till att utvecklas inom rollen och bolaget. Sök redan idag, då vi arbetar med ett löpande urval för intervjuer!

Om tjänsten

Du kommer erbjudas en tjänst där ni arbetar teambaserat i projekt, där du får möjlighet att vara med i hela utvecklingsprocessen, från kravspecifikation till färdig produkt. Du kommer ha möjlighet att lära dig processen tillsammans med kollegor som har erfarenhet inom området. Som elektonikkonstruktör innebär det att du är med i många delar av processen, du kommer bland annat designa, testa och certifiera elektroniken till produkten du arbetar med.

Du kommer erbjudas eget ansvar och frihet i ditt arbete, självklart med stöttning från teamet du arbetar i. Du får möjlighet att vara med och påverka i arbetet där dina tankar och idéer är viktiga.

Vem är du?

Du har en universitets- eller högskoleutbildning inom elektronik, mekanik eller annat tekniskt område. Det är viktigt att du har grundläggande kunskap inom nätverk. Du har ett stort tekniskt intresse och brinner lite extra för elektronik. Du tycker om att arbeta med problemlösning och är nyfiken och vill lära dig mera. Som person är du social och trivs med att arbeta i team, där du gärna delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper. Du är engagerad i det du gör och har ett driv att lära dig mer. Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Om verksamheten

IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 nov 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga