Poolia IT · Publicerad 5 dec

För framtida behov söker vi nu dig som brinner för IT!
Arbetsuppgifterna kan variera något beroende på uppdragsplats, men gemensamt är att om du ska lyckas i rollen krävs att både IT och Service ligger dig varmt om hjärtat!

Arbetsuppgifter

Som Servicedeskmedarbetare kommer Du att arbeta med att ge support åt kundens användare via telefon och mail. För att vara framgångsrik i rollen är det avgörande att Du kan hålla ett högt tempo utan att förlora kvalitén i Ditt arbete. Det är viktigt att Du älskar kontakten med användaren och finner energi i att kunna lösa ärenden på bästa möjliga vis. Självfallet har Du även ett stort intresse för IT, och sätter Dig gärna in i ny teknik även på fritiden.

Administrativa uppgifter så som dokumentation av ärenden är naturliga inslag i det dagliga arbetet.

Utbildning/erfarenhet

Vi letar efter Dig som brinner för både IT och Service. Vi ser gärna att Du har en IT-utbildning i grunden (gärna YH-utbildning) med inriktning mot IT-support/nätverk. Har Du tidigare erfarenhet av 1st Line-support är detta mycket meriterande. Vi ser gärna att du har kännedom om följare kompetenser:
  • Active Directory
  • Windows 7/10
  • Basic Nätverk (TCIP/IP, DNS, DHCP)
  • Felsökning
  • Ärendehantering
  • Mobila enheter
Det är viktigt att Du är lyhörd och värdesätter goda kundkontakter. Det är även avgörande för rollen att Du är analytisk, noggrann och kan arbeta strukturerat. Som servicedeskmedarbetare är det viktigt att Du kontinuerligt dokumenterar Ditt arbete för ännu service och uppföljning gentemot användaren. I övrigt är det ett krav att Du talar och skriver så väl Svenska och Engelska flytande.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
21 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Rekryteringen hanteras av
Poolia