Poolia · Publicerad Idag 12:14

För kunds räkning söker vi nu dig som har något eller några års erfarenhet av arbetet som 2:nd line supporter och brinner för att ge bästa möjliga service gentemot slutanvändaren! Du kommer börja som konsult via oss på Poolia för att sedan, om allt flyter på som det ska, bli anställd direkt hos bolaget. Sök redan idag, så hörs vi inom kort!

Arbetsuppgifter

Bevakning, utförande och uppföljning av uppdrag som inkommer via servicedeskens telefonsystem, ärendehanteringssystem eller övervakningssystem
Ärendehantering och åtgärder enligt ITIL
Kvalitetssäkra, dokumentera och hålla befintlig dokumentation uppdaterad
Felsökning av hård- och mjukvara samt lättare felsökning på servernivå
Backuphantering
Utförande av kundbeställningar (installationer mm)

Arbetet sker huvudsakligen via telefon och mailkontakt, men det kan även innebära besök ute hos kund. Till din hjälp kommer du att ha tillgång till ärendehanteringssystem, kunskapsdatabas och olika fjärrstyrningsprogram.

Om dig

Vi ser att du har arbetat i en liknande tjänst i något eller några år. Du har troligtvis en relevant utbildning i botten. Som person gillar du teknik och allt vad det innebär. Du drivs av att hjälpa människor och sätter alltid kunden i fokus. Svenska och engelska talar och skriver du flytande. Vi vill växa med dig och du med oss!

Poolias målsättning

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
16 dec
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support

Inga fler liknande jobb tillgängliga