Poolia · Publicerad 28 nov

Vi söker dig som vill arbeta som låneadministratör hos vår kund i Ystad. Du kommer att vara anställd som konsult hos oss på Poolia. Uppdraget förväntas pågå i 2 månader med start omgående. Låter det intressant? Urval sker löpande, sök redan idag!

Arbetsuppgifter
  • Hantering av upplägg, ändringar eller avslut av kundärenden som inte kundtjänst eller rådgivare kan eller bör göra själva och relaterade administrativ uppgifter.
  • Kundcenterhandläggaren arbetar brett med administrativa uppgifter inom kundcenter så som utbetalning av lån, avstämningar, scanna fullmakter.
  • Agerar support för rådgivare eller kundtjänst i kundärenden som relaterar till ansvarsområdet
  • Informera och kommunicera med rådgivare eller kundtjänst kring kundärenden, men även vid behov direkt med kund i syfte att hantera kundärenden effektivt och med hög kundnöjdhet.
  • Delta i utvecklingen av Kundcenter och bidra till effektiviteten av kundärendehanteringen genom att hantera andra administrativa uppgifter hos ligger inom ramen för Kundcenter.
  • Delta i projekt och utföra tester vid behov.
Vem är du?

Som Kundcenterhandläggare ansvarar du för att hantera administration och support av kundärenden för att skapa effektivitet i kundflöden i de delar som Kundcenter hanterar.
Som Kundcenterhandläggare är du ansvarig att följa de policys och instruktioner som finns för arbetsområdet, att ge input till ansvarig när dessa behöver utvecklas, och för att bidra och följa arbetsrutiner som gäller. Befogenheten styrs av de policys och instruktioner som finns för arbetsuppgifterna och de mandat som chefen för Kundcenter delegerar.
Som medarbetare på Kundcenter bidrar du till kundnöjdhet genom kundmöten i världsklass och genom snabb återkoppling och leverans. Som handläggare på Kundcenter har du även mycket samarbete med andra roller inom affärsrörelsen där kundärendet kommer via gällande legitimerade kanaler från medarbetare i affärsrörelsen, men även samarbeten med interna enheter så som Förvaltning och Internstöd.

Vi ser att du har erfarenhet från liknande arbete sedan tidigare.
Det krävs att du har en förståelse för lån och krediter, utöver det ser vi att du har kompetens inom administration och god systemvana.

Du talar och skrifter flytande svenska och engelska.

Poolia målsättning

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.
+ Läs mer om jobbet