Poolia · Publicerad 11 okt

Vi söker nu en redovisningschef för 6 månaders konsultuppdrag till stort bolag i Malmö! Uppdraget förväntas börja 1 november. Du erbjuds en roll med stort ansvar i en internationell miljö. Sök redan idag, vi gör ett löpande urval för intervjuer. Vi ser fram emot din ansökan!

Arbetsuppgifter

Du kommer vara ansvarig för all redovisning för flera bolag där större delen av arbetet kommer vara med processer, samt leda och fördela arbete i ditt team. Du kommer leda ett team på 13 personer som även kommer direktrapportera till dig. Du kommer ansvara över redovisningsprocesserna inklusive bokslut och årsredovisningar. Arbetsuppgifterna kommer även att innefatta kommunikation för bolagets Shared Services Center som sitter utomlands.

Utbildning/Erfarenhet

Du har arbetat som redovisningschef tidigare. Du har flera års erfarenhet av att vara ledare och känner dig trygg i ditt ledarskap. Du har mycket goda kunskaper inom redovisningsprocesser och affärssystemet SAP.

Du är lyhörd och har lätt för att förstå människor. Det är även viktigt att du är kommunikativ och har förmåga att få med och inspirera andra. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete.

Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skift.

Poolias målsättning

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
1 nov
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomichef