Poolia · Publicerad Igår 00:00

Är det dags för nästa utmaning? Om du gillar service och att ge kunderna bästa möjliga upplevelse så har du nu chansen!
Ett väletablerat, trevligt företag i Malmö vill ha just dig i sitt säljsupportteam!

Start är omgående, du kommer börja som konsult via oss på Poolia för att sedan går över i anställning till företaget. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, det sker ett löpande urval.

Arbetsuppgifter

Det är din uppgift att supportera såväl husets säljare som kunder. Era kunder ringer och mejlar direkt till er i säljsupportteamet och uppgiften är att ge dem bästa service! När säljarna inte är på plats så är det din uppgift att ibland visa runt kunder i lokalen och i ert fina showroom. Det är också du som skickar offerter, informerar om pris, svarar på frågor om leverans eller om någon vara har gått sönder och hur ni går vidare med det. Sammanfattningsvis kommer du ha massvis med kundkontakt och älskar det!

Utbildning/erfarenhet

Du är servicemedveten och gör alltid det lilla extra för kunderna genom att ge dem högklassig service. Troligtvis har du en bakgrund inom butik och försäljning. Det är viktigt att du har mycket god datorvana och kan hantera program som Outlook och Excel. Som person gillar du att arbeta i team och hjälpas åt. Du är kommunikativ och gillar dialoger! Flytande i svenska i tal och skrift är ett krav. Ett extra litet plus i kanten är om du tycker det är intressant med inredning!

Välkommen in i gänget på ett fantastiskt bolag!

Förmåner

Som "hyr-först"-anställd hos Poolia får du under en i förväg bestämd period ta del av alla förmåner som Poolias konsulter får ta del av. Din anställning hos Poolia omfattas av gällande kollektivavtal mellan Bemanningsföretagen och Unionen och Akademikerförbunden.

Efter den i förväg bestämda perioden, och om både uppdragsgivaren och du som kandidat är nöjda, övergår anställning till uppdragsgivaren och du tar därmed del av uppdragsgivarens förmåner.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Säljsupport
Kontakt
Mejla Marie Norén
Rekryteringen hanteras av
Poolia