Poolia · Publicerad 18 okt

Vi söker nu en telefonist som drivs av att ge sina kunder den bästa servicen! Uppdraget är på heltid, startar omgående och förväntas pågå en månad, med stora möjligheter till förlängning. Sök redan idag, då vi gör löpande urval för intervjuer!

Arbetsuppgifter

Arbetet som telefonist innebär att ta emot samtal för att sedan vägleda eller koppla vidare samtalen till både interna och externa kunder. Det kommer vara ca. 7000 anknytningar du kommer koppla till. Arbetet kommer vara på heltid och är till en början 1 månad men det finns stora möjligheter till förlängning. Det är viktigt att du är flexibel och trivs med högt tempo, då det kommer vara många inkommande samtal där du kan behöva ställa om ditt fokus snabbt efter kundens önskemål. Det kan även tillkomma övriga kontorsuppgifter. Arbetet är på dagtid.

Vem är du?

Du har en gymnasieutbildning, samt erfarenhet från tidigare arbete som telefonist i växel. Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Du är en social person som trivs att arbeta med människor. Du drivs av att leva upp till kundernas förväntningar och leverera resultat. Du har en förmåga att kunna anpassa dig till förändringar. Det är viktigt att du tycker om att arbeta i team, där man hjälps. Självklart är du serviceminded och ger suverän service till kunder som ringer till dig!

Poolias målsättning

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
2 nov
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Kundtjänst