Poolia · Publicerad 8 okt

Har du en teknisk bakgrund och erfarenhet som skribent? Nu söker vi en erfaren skribent för ett spännande utvecklingsprojekt hos kund i Malmö. Uppdraget förväntas starta omgående för att pågå till årsskiftet med goda chanser till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som teknisk skribent är målet att ta fram en ny och modern struktur för användardokumentation samt fylla på med information från dels existerande dokumentation men också ny. Underlagen skapas från utvecklare, arkitekter och produktchefer. Information tillhandahålls på en mycket detaljerad nivå för att designa, skapa och underhålla teknisk dokumentation, inklusive användarhandböcker, systembeskrivningar och specifikationer samt andra dokument.

Vem är du?

För att bli framgångsrik i rollen som skribent har du en teknisk bakgrund i form av en högskoleexamen samt flera års erfarenhet av liknande arbete. Som person är du noggrann och lyhörd med en god organisationsförmåga. Du trivs med att arbeta i både grupp och enskilt.

Då vår kund arbetar i en global miljö besitter du flytande kunskaper i engelska, i såväl tal som skrift.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
22 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Teknisk skribent

Inga fler liknande jobb tillgängliga