Prime professional · Publicerad Igår 06:42

Prime professional söker socionomer med minst 2 års yrkeserfarenhet till varierande konsultuppdrag i Sverige.

Arbetsuppgifter

Våra kunder består i regel av socialtjänster och privata aktörer runt om i landet som har personalbehov i form av socialsekreterare med erfarenhet inom myndighetens olika verksamheter. Arbetsuppgifterna består således huvudsakligen i handläggning inom barn och unga, missbruk, ekonomiskt bistånd, socialpsykiatri, familjerätt, biståndshandläggning.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad socionom. Meriterande är dock minst två års erfarenhet av att handlägga och utreda ärenden. Du är duktig administratör och arbetar bra självständigt. Du har kunskap gällande lagar , förordningar och författningar samt de riktlinjer och rutiner som finns inom ditt område. Kunskap inom olika verksamhetssystem är meriterande.

Välkommen in med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Prime Professional bemannar och rekryterar till arbetstillfällen inom Ekonomi, HR/Lön, Sociala tjänster, Administration och Reception i hela Sverige.

Att arbeta som konsult hos oss innebär att du får chansen att bredda din kompetens och arbeta inom olika områden hos både privata och offentliga arbetsgivare efter dina önskemål. Att bli rekryterad innebär att du blir direktanställd hos något av våra kundföretag och får möjligheten att utvecklas inom just ditt område. Prime Professional erbjuder delaktighet, trivsel, gemenskap med aktiviteter och stärkande konsultträffar. Vi arbetar nära våra konsulter och ger kontinuerlig handledning och uppföljning.

Är du en engagerad och driven person? Besök gärna vår hemsida www.primeprofessional.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Socionom
Rekryteringen hanteras av
Prime Professional AB

Inga fler liknande jobb tillgängliga