Purple Scout AB · Publicerad 26 sept

Just nu letar vi efter en duktig Javautvecklare för löpande uppdrag hos Purple Scout i Malmö. Brinner du för javautveckling, att leverera effektiv programvara och att ha riktigt roligt på jobbet? På Purple Scout gör man alltid det lil(l)a extra för sina medarbetare och kunder. Och deras Purple Scoutare vet att man alltid lyssnar på vad de har att säga och gör sitt bästa för att skapa en skön stämning på jobbet. Purple Scout får det att fungera och har gjort det sedan 2004.
Känner du dig tillräckligt lila? Sök uppdraget redan idag, vi arbetar med ett löpande urval!

Arbetsuppgifter

Vi söker nya, duktiga javautvecklare för uppdrag hos Purple Scout i Malmö. Du kommer att arbeta i projekt mot medicinteknik. Självfallet är du kunnig inom java backend, och väl bekant med de stora ramverken spring och hibernate. Du kommer att arbeta på Purple Scouts kontor i Malmö, men kan även få arbeta i andra konsultuppdrag inom javautveckling i Skåne-regionen. Det är viktigt att du är nyfiken, öppen och framförallt att du trivs i konsultrollen. Du gillar att få testa på lite olika uppdrag och att sitta inhouse, samt vill gärna bygga en bred kompetens på sikt.
Purple Scout är specialiserade inom java och deras kunder finns i flera olika branscher (Telekom, Medicin, Konsumentelektronik, Internet of Things, Bank osv).
För att trivas med Purple Scout behöver du bekänna dig till Open Source, vara positiv, gladkaxig, öppen, rak, ärlig och helst riktigt bra på rundpingis - för det är vi! Känner du dig tillräckligt lila?

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har åtminstone 3 års professionell erfarenhet inom javautveckling. Det är mycket meriterande för rollen om du har erfarenhet av java enterprise-lösningar, samt är väl bekant med ramverken Spring och Hibernate. Det är även positivt om du har kompetens inom jQuery, MySQL (alt. annat SQL-databas), Git, Trello och/eller Jira. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat i Scrum-team.
Du som söker är öppen, kommunikativ och brinner för möjligheten att skapa effektiv programvara till Sveriges kanske mest nöjda kunder. Du har en nyfikenhet och ett intresse som gör att du gärna utvecklas och ta dig an nya utmaningar.

Förmåner

Purple Scout handlar om att ha kul på jobbet. När Johan och Kasper startade Purple Scout ville dom framför allt ha ett jobb som kändes gött att gå till - och det gäller fortfarande. Ingen mer söndagsångest. Purple Scoutare ser fram emot att gå till jobbet. Ja, vi gillar till och med att hänga så mycket att vi ofta hittar på grejer även efter arbetstid. Oktoberfester, champangeprovningar, nördiga kodkvällar, helt vanliga After Works (med kodsnack så klart!), fallskärmshoppning, tech talks, svärdfäktning... har du någon bra idé? Är den lila? Då kör vi!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Purple Scout är ett konsultföretag med många programmerare som är specialiserade inom Open Source. Vi vill att våra kunder ska dra nytta av alla fördelar som öppen källkod har att erbjuda. Vi hjälper med andra ord våra kunder genom att utveckla riktigt effektiv programvara. På Purple Scout gör vi det lila extra för våra medarbetare och kunder. Våra kunder vet att våra branschledande Open Source-experter kommer att skapa den perfekta lösningen för just deras projekt. Och våra Purple Scoutare vet att vi alltid lyssnar på vad de har att säga och gör vårt bästa för att skapa en skön stämning på jobbet. Purple Scout får det att fungera och det har vi gjort sedan 2004.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
16 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga