Purple Scout · Publicerad 15 feb

Kodar du Java med bakbundna ögon i sömnen?
Hur bra är du på Java, egentligen?
Är du tillräckligt bra borde du söka jobb hos oss! - Chicken?

På Purple Scout jobbar bara de bästa av de bästa - med extra ost på toppen. Det är nämligen en avgörande egenskap för att kalla sig lila. Hos oss på Purple Scout har du alla möjligheter att få bygga upp en riktigt bred kompetens eftersom du över tid kommer att få testa på lite olika utvecklingsuppdrag i Malmö/Lund-regionen.

Fega inte - hör av dig om du är en av de javautvecklare som passar in på vårt super-smutta kontor vid Stortorget i Malmö.

Fakta om #världensbästaarbetsgivare

Purple Scout har funnits sedan 2004 och har kontor både i Malmö och Göteborg med många programmerare som är specialiserade inom Open Source. Vi är ett konsultföretag utöver det vanliga och vi tror att arbetsplatser där bara en sorts människor jobbar blir inskränkta och lite tråkiga. Därför gillar vi att blanda och att vara olika. PC-människor/Mac-användare, rugbyspelare/sportvägrare, långa/korta, straighta/gay eller lila/violetta. Men en sak har alla Purple Scoutare gemensamt, hos oss jobbar bara de bästa av de bästa - med extra ost på toppen.

På Purple Scout är vi helt övertygade om att den som ska kunna prestera på topp på jobbet, måste trivas och ha det gött. Så vi varvar hårt kodande med compiling-rundpingis, indexing-pinball och migration-PS4. När det passar efter jobbet kör vi chillaxat After Work-häng i kontorsbaren, hoppar fallskärm, löser mordgåtor, har champagneprovning, testar fäktningskurser, oktoberfestar, skjuter paintball, går på konstmuseum, softar på spa eller besöker ölbryggerier.

Purple Scout och våra kunder finns i massor av olika branscher, till exempel; telekom, medicinteknik, business intelligence, konsumentelektronik, Internet of Things och inom bankvärlden.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga