QPharma Produktionen · Publicerad 7 feb

TEKNISK CHEF

QPharma AB ligger i Malmö där vi utvecklar och tillverkar läkemedel på kontrakt. I mer än 40 år har vi levererat enligt de internationella krav som ställs på läkemedelsföretag. Våra kunder är allt från stora globala till mindre lokala läkemedelsföretag. Antalet anställda är drygt 200 personer. Företaget ingår i Nordic Group tillsammans med Nordic Drugs AB och Disphar BV. För mera information om företaget se vår hemsida www.qpharma.com

QPharma AB söker en TEKNISK CHEF med stort intresse av farmaceutiskt produktion. Som ansvarig chef ingår du i Produktionsledningsgruppen och rapporterar direkt till Produktionschefen. Tjänsten är en tillsvidaretjänst.

Som Teknisk Chef har du ansvar för operativa och strategiska arbetsuppgifter inom teknik, fastighet,

underhåll och media försörjning. Huvudsakliga arbetsuppgifter är utrustnings, media och fastighetsunderhåll, projektledning, säkerställa att gällande lagar, regler och förordningar följs inom ditt arbetsområde, personalansvar och kontinuerlig utveckling av din avdelning och arbetsområden. Arbetet sker i högt tempo och förändringstakten är hög. Du har adekvat akademisk utbildning, civilingenjör eller motsvarande, god teknisk förståelse, samt mångårig erfarenhet av kvalificerat produktionstekniskt arbete och projektledning inom industri där erfarenhet av läkemedelsindustri är meriterande. Du har även en gedigen ledarerfarenhet med ett starkt intresse för att leda, motivera och utveckla din omgivning. Extra meriterande om du har elbehörighet.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är:
  • Ansvara för QPharmas fastigheter
  • Ansvara för drift och underhåll
  • Driva investeringsprojekt
  • Personalansvar för underhålls och teknisk personal
  • Samverkan med produktion för utveckling av operatörsunderhåll och förebyggande underhåll
Du är:

Kvalitetsinriktad, prestigelös, lyhörd, stödjande, effektiv, noggrann och analytisk med god förmåga att organisera ditt arbete. Du ska ha lätt för att ta egna initiativ och fatta beslut. Du tycker det är roligt att jobba mot gemensamma mål, både självständigt och i team. Det är viktigt att du är kommunikativ, tydlig och övertygande både muntligt och skriftligt när det gäller att framföra ett budskap. Du ska vara ett föredöme genom att vara professionell, lojal och rättvis.

Som person ska du vara positiv, driven, självgående, kunna arbeta strukturerat, ha en god kommunikativ förmåga, ha lätt för att arbeta med andra och kunna ta stort eget ansvar.

Viktigt är också att du delar QPharmas tre värderingar, områden/egenskaper som är viktiga för oss:
  • Göra skillnad
  • Nära kunderna
  • Bästa arbetsplatsen.
Vi erbjuder en intressant tjänst i ett företag med höga ambitioner och många utvecklingsmöjligheter.

Du är välkommen med din ansökan tillsammans med en meritförteckning så snart som möjligt då urval och intervjuer kommer att ske löpande, dock senast 2019-02-22 Ansökan skickas till via länken.

Om du har frågor beträffande tjänsten kontakta: Produktionschef Christian Johansson 040-36 18 18
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga