QPharma · Publicerad 25 feb 2020

QPharma AB ligger i Malmö där vi i närmare 50 år har utvecklat och tillverkat läkemedel på kontrakt till globala och lokala läkemedelsföretag inom en mängd olika terapiområden. Antalet anställda är drygt 200 personer. Nya produkter införs på QPharma antingen genom eget farmaceutiskt utvecklingsarbete eller genom tech-transfer av produkter. För mera information om företaget se vår hemsida www.qpharma.com

Vi söker nu Manager som med ett tydligt och värdebaserat ledarskap tar helhetsansvar för att leda och planera det dagliga arbetet och som fortsätter ta fram strategier för att utveckla gruppen.

Ditt ansvar som Manager

Som Manager för QC kommer du driva QC-aktiviteterna framåt mot produktionsmålen. Du tar tillsammans med avdelningschef fram strategier och mål för avdelningen och tillsammans med ditt team tar du fram en plan för hur ni ska arbeta för att nå dessa uppsatta mål. Genom ett coachande ledarskap bidrar du till att utveckla både individ och grupp. Din goda förmåga att leda bidrar till att skapa arbetsglädje, tillit, engagemang, stolthet och lagkänsla.

I arbetsuppgifterna ingår bl.a. följande:
  • Ansvar för att gruppen levererar enligt plan och att det finns en långsiktighet i arbetet så att planerad leverans inte riskeras
  • Personalansvar och delar av avdelningens budget
  • Ge personalen förutsättningar för att lyckas genom att se till att de har rätt kompetens och planerar arbetet som ska utföras tillsammans med andra avdelningar
Kvalifikationer

Du som söker har examen på minst kandidatnivå inom kemi eller motsvarande erfarenhet, minst 10 års erfarenhet av QC-arbete samt 5 års erfarenhet i ledande position. Du har erfarenhet av att dagligen koordinera och ansvara för planering i GMP-miljö, jobbar strategiskt och är kvalitetsmedveten.

Det är meriterande om du har erfarenhet av analyser av råvaror och förpackningsmaterial samt om du tidigare arbetat med LEAN och annat förbättringsarbete.

Vi ser att du har ett genuint intresse av människor, ledarskap och laboratoriearbete då det utgör kärnan av ditt arbete. Vidare är du en person som ser möjligheter istället för hinder.

Viktigt är också att du delar QPharmas tre värderingar, områden/egenskaper som är viktiga för oss:
  • Göra skillnad
  • Nära kunderna
  • Bästa arbetsplatsen
Utifrån företagets värderingar har avdelningen själva arbetat fram nedan handlingsregler:
  • Vi hjälper varandra och delar med oss av vår kunskap
  • Vi visar varandra respekt och ärlighet
  • Vi visar varandra uppskattning och ger varandra positiv feedback
  • Vi ser möjligheter och arbetar för att förbättra
Sista ansökningsdag är 31 mars men intervjuer och urval kommer att ske löpande. Tveka därför inte med att registrera din ansökan redan idag via vår hemsida, www.qpharma.com

Arbetstider och omfattning
Heltid, anställningsformen är tillsvidareanställning.

Mer information om tjänsten lämnas av:

Head of QC Åsa Nyhlén 040-36 18 30.

Fackliga företrädare

QPharmas personal är organiserad i Akademikerförbundet, Unionen och IF Metall.

Fackliga representanter är:

Anna Ejdemo Unionen tel. 040-36 18 90.

Maria Nilsson för Akademikerförbundet tel. 040-36 19 61
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
QPharma är en innovativ kontraktutvecklare och tillverkare av läkemedel. Vi erbjuder våra kunder skräddarsydda lösningar genom vår omfattande kunskap och unika tillverkningskapacitet. Vår relativt platta organisations- och projektledningsstruktur garanterar effektiviteten i det vi gör och främjar god kommunikation med våra kunder.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 apr 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Chefsbefattningar
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga