QPharma · Publicerad 18 mars 2021

Om företaget

QPharma AB ligger i Malmö där vi utvecklar och tillverkar läkemedel på kontrakt. I närmare 50 år har vi levererat enligt de internationella krav som ställs på läkemedelsföretag. Våra kunder är allt från stora globala till mindre lokala läkemedelsföretag. Antalet anställda är drygt 250 personer. För mera information om företaget se vår hemsida www.qpharma.com.

Som stolta vinnare av Malmö stads näringslivspris för 2019 i Life Science-kategorin erbjuder vi dig en utmanande och inspirerande arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter. QPharma befinner sig för närvarande i en expansiv fas med många spännande, roliga utvecklingsprojekt och nya kommersiella produkter.

Vi söker nu en erfaren Quality Assurance Manager till QA-avdelningen. Vår avdelning tar hand om alla aspekter av kvalitetssäkring på QPharma, inom både projekt och produktion. Hos oss finns det massor med möjligheter att utveckla sig inom olika områden. Vi är ett team som tycker det är viktigt att ha det roligt på arbetsplatsen och där vi stöttar varandra.

Den specifika tjänsten har fokus på projektarbete och olika typer av inspektion, både egeninspektion och leverantörsinspektion. Krav på utbildning är en akademisk examen omfattande minst 160 p/240 hp (apotekare, civilingenjör eller naturvetenskaplig utbildning med kemisk inriktning) eller motsvarande utbildning samt goda språkkunskaper i svenska och engelska. Erfarenheter från kvalitetsarbete inom läkemedelsindustrin är ett krav, vi söker en erfaren profil, med minimum 10 års erfarenhet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Övergripande ansvar för egeninspektionsprogrammet inkl. planera, genomföra och följa upp egeninspektioner
 • planera, genomföra och följa upp externa inspektioner/audits
 • bedömning av leverantörer
 • QA representant i interna projekt och kundprojekt. Detta innefattar tech transfer av produkter, nybyggnad eller ombyggnad av produktionsavdelningar och implementering av nya digitala system.
 • utarbeta valideringsplaner tillsammans med projektgrupp inkl. strategi för kvalificering/validering
 • granska och godkänna valideringsdokument, specifikationer, metoder, riskbedömningar etc.
 • granska och godkänna avvikelser och OOS-resultat kopplade till projekt
 • granska och godkänna procedurer kopplade till projekt
 • Ta en aktiv roll i QA-avdelningens arbete med förbättringar och effektiviseringar
 • ge GMP support till andra avdelningar
Du har ett stort intresse för kvalitetsarbete och ett driv att jobba med förbättringar och effektiviseringar. Du är utåtriktad, god kommunikatör och har bra samarbetsförmåga. Viktiga egenskaper som QA manager är att kunna skapa sig en bild av, och bedöma olika frågeställningar samt vara beslutsam.

QPharmas värderingar är viktiga för oss och det är därför viktigt att du också delar dessa
 • Göra skillnad
 • Nära kunderna
 • Bästa arbetsplatsen
Sista ansökningsdag är 11 april 2021 men urval kommer att ske löpande. Tveka därför inte med att registrera din ansökan redan idag via vår hemsida www.qpharma.com.

Mer information om tjänsten lämnas av: Lotte Nyman Göransson, Head of QA, telefon 040-36 18 17.

Fackliga företrädare: Fackliga företrädare är Hedvig Samuelsson, Unionen tel. 040-36 18 09 och Shahpar Ghobadi, Akademikerförbundet tel. 040-36 18 83.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
QPharma är en innovativ kontraktutvecklare och tillverkare av läkemedel. Vi erbjuder våra kunder skräddarsydda lösningar genom vår omfattande kunskap och unika tillverkningskapacitet. Vår relativt platta organisations- och projektledningsstruktur garanterar effektiviteten i det vi gör och främjar god kommunikation med våra kunder.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga