Rexel · Publicerad 5 okt 2021

National Key Account Manager / KAM - elinstallation

Sverige

Rexel har gjort ett aktivt val att ta täten inom förnybar energi och lösningar som energieffektiviserar Sverige. Vi är experter på modern teknik för smartare fastigheter där vi också marknadsför koncept och tjänster som bidrar till att utveckla våra kunders verksamhet. Vi driver utvecklingen i vår bransch mot ett energieffektivt och fossilfritt Sverige.

Vår vision är att bli Sveriges modernaste energiteknikdistributör. Det innebär att vi ständigt utvecklar vår affär för att göra det enkelt och smidigt för våra kunder. Vi driver elektrifieringen av samhället med hållbarhet i fokus. Det innebär att du som jobbar hos oss är med och driver utvecklingen till ett mer hållbart samhälle.

Vill du följa med oss in i framtiden?

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som National Key Account kommer du att ingå i ett team bestående av 5 duktiga och drivna kollegor med placering på olika orter i Sverige. Var du bor spelar mindre roll, det viktiga är tillgängligheten till våra kunder.

Teamets övergripande ansvar är att säkerställa försäljning och utveckla affärer. Samarbeta med våra största nationella och lokala kunder samt leverantörer. Som National Key Account har du affärsansvar för en eller ett par stora kundkonton på riksnivå. Rollen innefattar fokus på försäljning och kreativ affärsutveckling med syfte att erbjuda kundunika lösningar som skapar mervärde i kundrelationer. I din roll ingår att besöka kunder, leverantörer och våra butiker runt om i landet.

Övriga arbetsuppgifter
  • Pris- och avtalsförhandling med kunder och leverantörer
  • Samarbete med regioner, lokala säljare och övriga interna supportfunktioner
  • Implementering av avtal internt
  • Målgruppsanpassade aktiviteter
  • Aktivt ta del av branschinformation
"Vi söker en person med brinnande intresse för försäljning och att utveckla affärer. Någon som kan arbeta självständigt och gillar att arbeta i team. Som vill bjuda på sig själv, har en positiv framtoning och ser varje dag som en ny chans att göra ett bra arbete.

Vi vill gå från traditionell grossist till Sveriges modernaste energiteknikdistributör genom att vara en proaktiv helhetslösare som adderar kundvärde genom personlig expertrådgivning. Innovation, passion och förtroende är ledord på vägen."

Läs mer om vad Therese har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/rexel

Din profil
Vi ser gärna att du har en gedigen säljbakgrund med lång erfarenhet av komplex försäljning och har någon form av anknytning till branschen. Som person lockas du av att vara en del av ett framgångsrikt team som genomsyras av samarbete, engagemang och glädje.

Hos oss mäts du lika mycket på vad du gör som hur du gör det, därför är det viktigt att dina personliga värderingar överensstämmer med våra: Passion, Innovation, Förtroende.

Vi erbjuder
  • En modern arbetsplats med hållbart företagsansvar
  • En spännande resa på ett av branschens marknadsledande företag
  • Ett riktigt bra gäng bestående av drivna och engagerade kollegor
  • Möjlighet till utbildning och personlig karriärutveckling
  • En utmanande och inspirerande arbetsmiljö
Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Peter Nilsson. Du når Peter på 0708-30 65 43.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Your browser does not support the video tag.

Om oss
Rexel är en av världens största elgrossistkoncerner med verksamhet i 26 länder på tre kontinenter. Vi är fler än 27.000 medarbetare och omsätter 136 miljarder SEK. Rexel Sverige har en stark position genom våra tre varumärken Selga, Storel och Moel. I Sverige är vi närmare 830 medarbetare på 57 platser och har en omsättning på ca 5,6 miljarder SEK (2019).
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
3 dec 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager

Inga fler liknande jobb tillgängliga